Last news in Fakti

15 Април, 2020 18:11 1 693 3

Никой не знае бъдещето на Меси, дори и братовчед му

  • лионел меси-
  • барселона-
  • футбол

Гении като него могат да играят навсякъде

Никой не знае бъдещето на Меси, дори и братовчед му - 1
Снимка: БГНЕС

Братовчедът на Лионел Меси заяви пред италианския сайт FootballNews24, че никой не знае какво е бъдещето на звездата на Барселона.

"Истината е, че това е нещо много лично. Никой не го знае", коментира той.

"Лично аз бих се радвал да го видя с екипа на друг отбор, за да покаже на тези, които казват, че той е добър само в Барселона, че грешат. Гении като него могат да играят навсякъде."

"Честно казано, не го виждам в Италия. Всяко мое мнение ще доведе до спекулации, но решението е изцяло негово. Мечтата ми е да го видя с екипа на Нюелс Олд Бойс", допълни Бианчуки.

Попитан дали вижда Пауло Дибала и Лаутаро Мартинес като наследници на Меси за Аржентина, той отговори: "Аржентина има някои страхотни млади таланти, но няма феномен като Меси. Много харесвам Дибала, а Лаутаро постоянно се развива. Надявам се да играят на високо ниво дълго време. Наследник на Меси обаче още не се е родил".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Месси,(Messi)

    2 3 Отговор
    E свършил с футбола.
  • 2 Имах в предвид...

    1 1 Отговор
    И аз не знам , е и ???
  • 3 921

    3 2 Отговор
    Еи ма тоя като наш Боко бе даже и братовчеда Ради не знае бъдещето му