Last news in Fakti

15 Април, 2020 19:21 1 294 1

Ливърпул изпуснал звезда на Реал, когато е бил още на 16 години

  • родриго-
  • футбол-
  • реал мадрид-
  • ливърпул-
  • юрген клоп

Лично мениджърът Юрген Клоп е летял до Южна Америка, за да наблюдава нападателя

Ливърпул изпуснал звезда на Реал, когато е бил още на 16 години - 1

Европейският клубен шампион Ливърпул е проявил първи интерес към настоящата звезда на Реал Мадрид Родриго, когато футболистът е бил само на 16 години, призна неговият агент Ник Аркури. Той добави, че лично мениджърът Юрген Клоп е летял до Южна Америка, за да наблюдава нападателя.

Родриго е считан от дълго време за един от най-обещаващите таланти в света и дори спечели наградата на „Goal" за най-добър млад футболист през тази година. Преди него това направиха Джейдън Санчо и Джанлуиджи Донарума.

"Когато Родриго стана на 16 и подписа първия си професионален договор със Сантос, с мен се свърза директор на Ливърпул. Той ми обясни, че Клоп вече познава футболиста, гледал е записи и дори е посетил Бразилия, за да го гледа на живо. Отворил е „YouTube“, написал е "таланти от Бразилия" и е гледал Родриго като много малък. След това е пътувал до Бразилия и го е харесал", каза Аркури.

"Свързаха се с мен, а директорът на Ливърпул искаше Родриго да е първият му трансфер. Аз пътувах до Англия и след това предадох предложението на Модесто (президента на Сантос), но той не го прие. Това все пак беше първата оферта за него - от Ливърпул, на 16 години", каза още агентът на играча на Родриго.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зидан

    2 3 Отговор
    И после премина на правилното място