Last news in Fakti

18 Април, 2020 13:33 2 906 4

50-годишният Джордан победил играчите на Шарлът един по един

  • майкъл джордан-
  • баскетбол

Трябва да играеш всяка вечер така, сякаш се бориш за нещо

50-годишният Джордан победил играчите на Шарлът един по един - 1

С настъпващия документален филм за Майкъл Джордан, интернет пространството е залято с истории и изказвания за легендарния гард на Чикаго Булс. "Последният танц" започва излъчването си утре вечер, а една от забавните случки с главен герой Джордан е разказана от центъра на Шарлът Бисмак Бийомбо.

Като за начало е нужно да се отбележи, че Джордан е собственик на Шарлът. Бийомбо е успял да види отблизо известната интензивност на "Въздушния", когато през сезон 2012/13 50-годишният Ем Джей предизвикал част от гардовете на Хорнетс на тренировка и започнал да ги побеждава един по един.

"Беше красота да го гледаш. Той ги победи един по един и ние просто гледахме отстрани и си казвахме: "Уау", възкликва Бийомбо.

Той също така казва, че Джордан му е дал някои от най-добрите баскетболни съвети, които е получавал. Легендарният №23 дори предложил 1000 долара на Бийомбо, ако вкара 7 от 10 наказателни удара. След като Бийомбо бележи първите няколко, Джордан започнал да говори, показал му парите от джоба си и му взел топката, за да разбие фокуса му. Всичко останало за финалния изстрел, но центърът пропуснал.

"Нямам нужда от твоите 1000 долара. Просто се опитвам да те науча на урок. Трябва да играеш всяка вечер така, сякаш се бориш за нещо", му казал Джордан.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаргамел

    13 2 Отговор
    Най-великия....и LJ ми е любимец, ама тоя е недостижим
  • 2 qwerty

    5 2 Отговор
    Що не съм изненадам :)
  • 3 Луд

    13 1 Отговор
    Майкъл Джордан,Михаел Шумахер, Майк Тайсън......легенди
  • 4 Novus ordo seclorum

    6 1 Отговор
    Много, много трудно е да си голям шампион в спорта които практикуваш. А колко трудно е да се превърнеш в емблема!? Буквално и преносно !