Last news in Fakti

18 Април, 2020 13:50 1 194 0

Национал на Аржентина мислел за самоубийство

  • емануел мамана-
  • футбол-
  • аржентина

След смъртта на баща ми исках да се откажа от футбола

Национал на Аржентина мислел за самоубийство - 1

Aржентинският национал Емануел Мамана призна, че трудно е преодолял смъртта на баща си и дори е мислел за самоубийство. В последните три години 24-годишният защитник играе в Зенит, а преди това изкара един сезон в Лион и два в Ривър Плейт.

„След смъртта на баща ми исках да се откажа от футбола. Още не бях навършил 18 години, а вече бях загубил и майка си. Дори мислех за такава лудост като самоубийство. Два пъти исках да го направя. Беше ми много, много трудно", призна Мамана пред аржентинския Оле.

Той винаги ще е признателен на хората в Ривър Плейт, които му помогнали да излезе от дупката.

"Имаше 2-3 месеца, в които усещах само болка, нищо не ме интересуваше. Но в крайна сметка разбрах, че родителите ми са се старали много да стигна до тук и нямам право да се откажа заради тъгата. А и трябваше да изпълня мечтата на баща ми, който искаше да играя в първата лига на Аржентина", каза още Мамана, който дебютира за "гаучосите" още като играч на Ривър Плейт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА