Last news in Fakti

18 Април, 2020 14:54 2 266 0

Роналдиньо имал само едно желание, докато е под домашен арест

  • роналдиньо-
  • домашен арест-
  • футбол

Двамата с брат му са отседнали на първият етаж, който се смята за най-луксозният и те са под постоянно наблюдение

Роналдиньо имал само едно желание,  докато е под домашен арест - 1
Снимка: БГНЕС

Роналдиньо бе освободен преди почти две седмици от парагвайския затвор, където бе заедно с брат си Роберто, след като двамата бяха задържани на летището в Асунсион за влизане в страната с фалшиви паспорти.

След един месец в затвора, прокуратурата освободи бразилците след като платиха гаранция в размер на 1,6 милиона долара.

Легендата на бразилския футбол в момента е под домашен арест в луксозния хотел „Палмагора“ в Асунсион, който е един от най-добрите в града. Предвид ограниченията, които парагвайските власти поставиха заради пандемията от коронавирус, двамата бразилци са единствените гости на хотела и са в състояние да се насладят на всичките му удобства. Роналдиньо и брат му са отседнали на първият етаж, който се смята за най-луксозният и те са под постоянно наблюдение.

Управителят на хотела Емилио Йегрос разкри подробности от престоя на бразилците пред мексиканската медия Excelsior. “Роналдиньо не губи чувството си за хумор и редува сериозните разговори с шеги. Изглежда добър човек. Той не губи усмивката си. Лицето му се промени от първия ден, когато пристигна бе напрегнат и видимо стресиран.“

Освен това управителят на хотела сподели каква молба е имал Роналдиньо към него. Бразилската легенда е поискал футболна топка, за да може да се забавлява, докато е под домашен арест. В хотела няма игрище, но служителите са осигурили на Роналдиньо специална зала, която е с размер 30х15 метра, за да тренира.

Двамата бразилци могат да бъдат посещавани в хотела, но нямат право да напускат пределите му.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА