Last news in Fakti

18 Април, 2020 21:17 13 972 9

Легенда на моторните спортове почина, а жена му иска да празнува

  • стърлинг мос-
  • формула 1

Тя иска да отпразнува с приятели живота на съпруга си, но заради пандемията от коронавирус събирането ще бъде отложено

Легенда на моторните спортове почина, а жена му иска да празнува - 1

Една от най-големите легенди на моторните спортове - сър Стърлинг Мос, почина на 90-годишна възраст в дома си в лондонския квартал Мейфеър след продължително боледуване, а жена му Сузи разкри, че планира празник. Тя иска да отпразнува с приятели живота на съпруга си, но заради пандемията от коронавирус събирането ще бъде отложено.

Сър Стърлинг Мос има големи победи с отборите от Формула 1 на Мазерати и Мерцедес в периода от 1951 до 1961 година – 212 успеха в 529 състезания. Въпреки че беше признат за един от най-великите пилоти на всички времена, той ще бъде запомнен и с това, че никога не спечели титла във Формула 1.

Сега се правят планове за неговата кремация, макар и по време на пандемията от коронавирус, което означава, че ще бъде разрешено само 8-10 членове на семейството да присъстват.

"Той ще бъде изгорен и поставен в малко гърне, както беше и неговото желание. Когато дойде моментът, и гърнето с мен може да отиде до неговото и тогава можем да бъдем изхвърлени заедно. На кремацията ще имаме 8 или 10 членове на семейството. Това е всичко, което ни е позволено при дадените обстоятелства“, сподели лейди Мос пред „Дейли Мейл“.

„Би било хубаво да отида на ресторант и да изпия няколко питиета, за да отпразнувам живота му, но това ще трябва да почака. Можем да имаме голямо парти в бъдеще“, допълва Сузи Мос относно плановете ѝ да събере приятели, за да отпразнува живота на съпруга си.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 колю

    22 11 Отговор
    тъпи англета.
  • 2 Петър

    13 0 Отговор
    Айде малко да се стегнете скъпи журналисти,поне с превода се опитвайте да сте точни.
  • 3 Хари Потър срещу Фики Стораро

    20 7 Отговор
    Сър, мър ,лейди къркане тея са голеееееемиии сухарии !!!! И каква е тази глупост да празнуваш заради това ,че твой близък е умрял ??? Нормалните хора са в траур а тая склерозирала ненормалница щяла банкет да прави ???!!! Тези англосаксонци съвсем се смахнаха !!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 СЪС ЗАБРАНА ЗА ПУБЛИКАЦЙ

    10 1 Отговор
    ЩО НЕ СИ Е П М
  • 6 Мирко

    30 1 Отговор
    Легендите не умират, за разлика от неуспелите комплексари ;) Светъл път шампионе.
  • 7 Порно

    16 3 Отговор
    Гърнето е да се изака детенце , или да заровиш злато. Прахът след кремация се слага в урна. Ама така е , като превеждаш с Гугъл.
  • 8 111

    1 3 Отговор
    Кво нема да празнува
  • 9 смях

    5 1 Отговор
    Изглежда при рептилите всичко е различно, въпреки, че са се правили на хора през целия си живот.