Last news in Fakti

25 Април, 2020 19:35 3 846 0

Бивша звезда на Ливърпул иска отново да играе за клуба

  • филипе коутиньо

Към Филипе Коутиньо има сериозен интерес от най-различни клубове, но той иска да се завърне при ''мърсисайдци''

Бивша звезда на Ливърпул иска отново да играе за клуба - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Филипе Коутиньо, който е собственост на Барселона, се е свързал с Ливърпул в опит да се завърне на "Анфийлд". Бразилецът играе като преотстъпен в Байерн Мюнхен, но баварците нямат намерение да го задържат за постоянно и ще го върнат на Барселона.

Каталунците пък не са доволни от сделката, която сключиха преди 2 години, и смятат да го продадат възможно най-скоро. Така Коутиньо се оказва на пазара, където желаещи не липсват. Той обаче държи да се върне в Ливърпул, където прекара 5 успешни години.

Единственото сигурно за момента е, че Коутиньо претърпя операция на десния глезен и сега следва възстановяване, след което ще започне пълноценни тренировки.

През настоящата кампания бразилецът има 32 мача с екипа на Байерн, в които отбеляза 9 попадения.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА