Last news in Fakti

1 Май, 2020 21:03 8 506 3

Кристиано Роналдо беше забъркан в нечуван скандал

  • кристиано роналдо-
  • пауло дибала-
  • футбол-
  • коронавирус

Според Corriere dello Sport петкратният носител на „Златната топка“ е разпространил фалшива новина до медиите, че Дибала е дал четвърти положителен тест за COVID-19

Кристиано Роналдо беше забъркан в нечуван скандал - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на италианския шампион Ювентус Кристиано Роналдо беше забъркан в нечуван скандал около новина за неговия съотборник Пауло Дибала.

Според Corriere dello Sport петкратният носител на „Златната топка“ е разпространил фалшива новина до медиите, че Дибала е дал четвърти положителен тест за COVID-19. Целта на португалеца била да не се връща в Италия и да удължи карантината на „бианконерите“ с още две седмици, а той да остане на остров Мадейра в родината си.

Италия е една от най-засегнатите от COVID-19 страни в света, но на Апенинте вече се готвят да подновяват тренировки, а това не се харесало на Роналдо, който искал да е със семейството си на по-безопасно място.

Испанското издание El Chiringuito съобщи новината за Дибала, а приятелката на аржентинеца Ориана Сабатини, която също беше сред заразените, отрече той да е дал нов положителен тест.

"Премина анализ, но все още нямаме резултатите. Все още чакаме, така че не знам откъде се взеха тези слухове. Ще обявим резултата веднага щом го получим. Моят тест показа отрицателен резултат, но относно Пауло не сме сигурни на 100%, затова ще направим съобщение само когато сме напълно сигурни", категорична е аржентинската певица.

Последната публикация на Дибала в социалните мрежи беше със снимка на новото си куче.

"Представям новия член на семейството ни - кучето Кая", написа аржентинецът.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям футболист

    19 10 Отговор
    но прекалено самолюбие и неособена интелигентност. Това го разделя от гениите дори в неговата област - футбола.

    Коментиран от #2

  • 2 Оптимист

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Голям футболист":

    Много точно
  • 3 Зара

    0 3 Отговор
    Роналдо не случайно има един приятел - Марсело и то откакто напусна Мадрид... Раздели Реал на групички, сега обърка и Юве... лошото, е че никой не иска да го купи...