Last news in Fakti

2 Май, 2020 20:13 1 789 0

Изгряващата звезда на Челси изуми феновете: Понякога нося фланелка на Ливърпул

  • челси-
  • били гилмор-
  • футбол-
  • ливърпул

Понякога обличам фланелката на Анди Робъртсън, когато играя футбол в градината ми

Изгряващата звезда на Челси изуми феновете: Понякога нося фланелка на Ливърпул - 1

Изгряващата звезда на Челси Били Гилмор направи интересно признание пред сайта на лондонския клуб. Техничарят призна, че често носи фланелка на Ливърпул, докато играе футбол в двора на своята къща, като тя е с името на Андрю Робъртсън.

Трикото е получено от младия Гилмор след мача между двата тима за ФА Къп по-рано през сезона, като тогава Гилмор е помолил капитана на Шотландия за неговата фланелка. „Понякога обличам фланелката на Анди Робъртсън, когато играя футбол в градината ми”, каза той.

Развитието на Гилмор през сезона е фамозно, като се очаква в близко бъдеще той да бъде един от основните футболисти в английската Висша лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА