Last news in Fakti

4 Май, 2020 19:46 1 372 0

Сетиен: Не съм чувал нищо за размяна между Артур и Миралем Пянич

  • сетиен-
  • пянич-
  • артур-
  • размяна-
  • ювентус-
  • барселона

"На мястото на Артур и аз бих казал, че искам да остана в Барселона и да играя с Меси", заяви наставникът на Барселона

Сетиен: Не съм чувал нищо за размяна между Артур и Миралем Пянич - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен обяви, че не знае нищо за възможен бартер Артур – Миралем Пянич.

"Често говоря с футболните агенти, но никой не ми е казвал нищо за Артур. Не съм информиран за възможен бартер Артур – Пянич“, коментира Сетиен в интервю за „Gazzetta dello Sport“.

„Пянич е още един отличен футболист, но сега е рисковано да говорим за това какво би станало на пазара“, добави треньорът на Барселона.

“Самият Артур вече на два пъти заяви, че предпочита да остане. Разбирам го напълно. На негово място и аз щях да искам същото. Никога не бих напуснал клуба, в който съм съотборник с най-добрия футболист в света“, допълни наставникът на каталунците.

„Големите суми пари, които бяха плащани за играчи напоследък, вече няма да бъдат възможно, поне в краткосрочен план. И също така, ще има някои играчи, които може би са искали да напуснат и няма да могат, защото няма да има достатъчно финансови средства на трансферния пазар.“

„Аз също бих искал да печеля повече, но няма да е възможно. Ако бюджетите намаляват, заплатите ще трябва да се коригират. Това е реалността. Футболът живее в балон, който драстично нараства от година на година. Месец и половина криза беше достатъчна, за да изведе на повърхността икономическата драма на много клубове.“

„Работих с Фабиан Руис година и половина и имах възможността да му кажа, че е страхотен играч. Той притежава изключително ниво. Има огромен потенциал и го разгръща много бързо“, каза още Кике Сетиен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА