Last news in Fakti

7 Май, 2020 09:36 1 105 3

Турци си харесаха таран на ЦСКА

  • футбол-
  • цска-
  • али соу

"Фенерите" са впечатлени от Соу заради забележителната му физика, скоростта и доминацията във въздуха при борба за висока топка

Турци си харесаха таран на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Таранът на ЦСКА Али Соу е предложен от скаути на Фенербахче. Грандът от Истанбул изживява невиждана криза, но планира да се върне по-силен след края на пандемията от коронавирус. "Фенерите" са харесали Соу заради забележителната му физика, скоростта и доминацията във въздуха при борба за висока топка.

Основният голмайстор на Фенербахче в момента е националът на Косово Ведат Мурики, който вкара гол на България в София при загубата ни с 2:3 в европейска квалификация. Той обаче няма равностоен партньор, след като на германеца Макс Крузе не му върви в Истанбул и сигурно ще си тръгне след края на сезона.

От "Армията" не крият, че биха се разделили със Соу при добра оферта заради кризата и новата ситуация във футбола ни. През зимата клубът държеше да получи 3 млн. евро за основния си нападател, но в момента футболистът от Гамбия може да бъде продаден и за 2 млн.

Соу няма европейски паспорт, което ще облекчи "червените" при проблема с играчи извън ЕС, а клубът вече се раздели и с Денис Давидов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 1 Отговор
    Язък, още един български армеец отива в чужбина.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Симо

    0 0 Отговор
    Да взимат и него и да дават парите. Българин ще го замести.