7 Май, 2020 12:18 1 699 8

Димитър Бербатов имал желание да си разменя фланелките единствено с идола си

  • димитър бербатов-
  • кристиано роналдо-
  • футбол

В модерния футбол, от съперниците, срещу които съм играл, любимият ми играч е Кристиано Роналдо

Димитър Бербатов имал желание да си разменя фланелките единствено с идола си - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов сподели, че е имал желание да си разменя фланелките единствено с идола си Кристиано Роналдо. Самият признава, че е бил твърде срамежлив, за да поиска тениската на португалеца.

Българинът заяви, че Роналдо е неговият любим играч от модерната ера и че е имал огромно желание да размени фланелки с португалската мегазвезда след един мач между Байерн Леверкузен и Реал Мадрид в Шампионската лига.

"В модерния футбол, от съперниците, срещу които съм играл, любимият ми играч е Кристиано Роналдо. Той е нещо различно, на друга планета е като футболист", започна Бербатов пред английските медии.

"Никога не съм бил от този тип, който е имал желание да си разменя тениските след мачове. Но едната фланелка, която исках и в крайна сметка получих, беше неговата".

"След мач между Байер и Реал на "Бернабеу" исках да му я взема. Бях твърде срамежлив обаче, не знаех какво да му кажа. Затова пратих един мой съотборник и в крайна сметка получих желаната тениска", завърши реализатор №1 в историята на националния отбор на България.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хайде стига

    3 1 Отговор
    не ни интересува какво мисли този човек
    да седне да си споделя с други бивши футболисти на маса
    да напиша сериал като иска толкова да си споделя
  • 2 сър алекс

    10 0 Отговор
    Какви са тия глупости?
    Те играха заедно в Юнайтед,а когато Бербатов игра за леверкузен никой не беше чувал за Роналдо просто защото е бил на 14години.Поредните измислици на журналистите.

    Коментиран от #4

  • 3 мартин

    7 0 Отговор
    Хахахаха дори на снимката се вижда Кристияно в далечината когато бяха съотборници,тия журналисти даже не са и разбрали,че идола му е бил БРАЗИЛЕЦА РОНАЛДО.
  • 4 пената от мировяне

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "сър алекс":

    Бате,тия хептен за гугутки ни вземат !!!
  • 5 Шопо

    5 0 Отговор
    Ивайло !!! Борисов ! Що се излагаш тъй,бе момче ?!!! Ти мач на живо гледал ли си??? Ако не си,отвори поне Уикипедия и прочети за Митко и Кристиано....
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.