Last news in Fakti

11 Май, 2020 18:27 3 370 4

Хабиб Нурмагомедов се показа като голям спортист

  • хабиб нурмагомедов-
  • мма-
  • тони фъргюсън

Каквото и да се е случило, горе главата, Тони

Хабиб Нурмагомедов се показа като голям спортист - 1
Снимка: БГНЕС

ММА шампионът Хабиб Нурмагомедов определено се показа като голям спортист след загубата на сочения за основен претендент за трона му Тони Фъргюсън.

Американецът записа първо поражение в кариерата си, след като отнесе сериозен бой от сънародника си Джъстин Гейджи и така осуети мага сблъсъка с Нурмагомедов, макар да се заканваше люто на дагестанеца.

Той пък от своя страна не постъпи според очакванията и не се подигра на Фюргюсън за загубата, а му отправи позитивно послание.

"Каквото и да се е случило, горе главата, Тони! Надявам се да си добре, ти и близките ти. Сигурен съм, че синът ти ще се гордее с теб, когато порасне", написа Нурмагомедов в социалните мрежи, с което заслужи похвали не само от своите фенове.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 курейски дик татор

    0 10 Отговор
    гаспадин нубарчпоубефатекоф , ПРОВЕДЕТЕ МАЧ СЪС БОРЕЦ ,ИЛИ СЛЕД БЕЗЛИЧНАТА ПОБЕДА ПО ТОЧИЦИ НАД БРАЗИЛСКИЯ Г-Н НИКОЙ ИЗВЕСТЕН КАТО ДОС АНЙОС ,РЕШИХТЕ ДА СЕ БИЕТЕ СЪС ШУШОМИНГИ ДЕТО НИКОГА НЕ СА ТРЕНИРАЛИ БОРБА ЩОТО СТЕ ПОСРЕДСТВЕН И РИСКА ЗА ВАС Е ПОВЕЧЕ ОТ СЕРИОЗЕН

    Коментиран от #2

  • 2 Хаха

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "курейски дик татор":

    Ти наясно ли си какво ще му се случи на борец, ако го набара самбиста Хабиб? Кокал здрав няма да му остане
  • 3 Бат Динко самурая

    3 1 Отговор
    Хабиб ще стопи лагерите на всеки който влезе с него в октагона.
  • 4 ААА

    4 0 Отговор
    Гледах последният мач на Фъргюсън срещу Гейджи. Това не беше двубой между професионални спортисти , а бой в каубойски бар. Без защита , без движение , само тупалки , и всичко влиза . Ако това е стилът на Гейджи , и не промени нещо , със сигурност ще бъде убит от Нурмагомедов. Нурмагомедов освен ,че може да влезе от 3 метра в краката на противника , и да вземе тейкдаун , има великолепна боксова култура , добра защита , и чувство за разстояние . Срещу Конър Макгрегър Хабиб нанесе по силните и точни удари от стойка , а всички си мислиха , че ще е обратното.