Last news in Fakti

12 Май, 2020 13:30 2 246 5

Макгрегър се закани: Гейджи, ще те разфасовам!

  • гейджи-
  • закани-
  • мма-
  • ufc-
  • макгрегър-
  • нурмагомедов-
  • бой

"Ще си направя огърлица със зъбите ти, мъртъв си", продължи със заканите ирландецът

Макгрегър се закани: Гейджи, ще те разфасовам! - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият двоен шампион на UFC Конър Макгрегър се развълнува от първото събитие на UFC след два месеца без битки. Миналия уикенд във Флорида видяхме Джъстин Гейджи, който победи Тони Фъргюсън и стана временен шампион в лека категория. The Notorious вярва, че Гейджи няма да се бие с Хабиб Нурмагомедов, а с него в следващата битка.

Конър смята, че Хабиб отново ще се покрие, за да проправи път за битка между него и Гейджи. Макгрегър вярва, че ще се справи с лекота срещу новия временен шампион и се закани, че ще го разфасова и ще си направи огърлица от избитите му зъби. Голямата звезда на UFC се развихри в социалните мрежи, както винаги и засегна всички топ бойци в лека категория.

“Гейджи, всички знаем, че няма заплаха в битка с човек, който иска да прегръща краката ти. Истинската заплаха е при мен. Ще те разфасовам. Ще си направя огърлица със зъбите ти. Мъртъв си. Никога повече не казвай, че представляваш великата Америка, защото никой американец няма да позволи на джихадист да го представлява. Никога не забравяй. Ти си един сляп глупак и ще си свърша работата.

Ще бъде удоволствие за мен да покажа силата си, без да чуваме фенове в залата. Следващата битка е между мен и Гейджи. Хабиб е пълно посмешище. Той както обикновено е криещ се плъх. Посмешище за истинските битки. Уважавам Тони и го представляваме невероятно в Paradigm sports.

Неговите методи и приказки са хумористични и приятни, но той никога не е бил на това ниво, въпреки че е корав. Тони трябва да се бие с Поире. Мисля, че Дъстин ще го победи, ако не направи промени. Унищожавам тази категория и полусредна е следващата", обяви Макгрегър.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бисер

    7 4 Отговор
    Тоя си е паляк,и това е
  • 2 Коко

    6 5 Отговор
    И тоя мъжага, нали РУСНАКА го уби от бой, същата работа, като братя кличко, уредени двубой и стават шампиони, защото са атлантици и евро джендъри които налагат

    Коментиран от #4

  • 3 Ха ха

    5 3 Отговор
    Тоа па само ръмжи,Хабиб го разфасова и го оплю ха ха ха
  • 4 аман

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "Коко":

    ттака първо РУСНАКА е ДАГИСТАНЕЦ, второ го уби от стискане и прегръщане, но не и от бой, както всичките си противници до сега, той се бори не се БИЕ, Конър му изкърти главата , просто Хабиб е мнооого добър на земя, да не кажа най-добрия
    А че Конър много лае - лае, ама за всеки лай получава милион... А колко добър боец е... мисля, че се е доказъл многократно
  • 5 Бай Ставри папахата

    1 4 Отговор
    Хабиб ще бие паляка 10 от 10 пъти , Диаз го би , Мейудър го би , и има още много бойци които ще го малтретират ако го пипнат . Ирландският клоун има само една лява ръка и това е .