Last news in Fakti

12 Май, 2020 17:02 2 574 5

Люис Хамилтън отказа оферта от Ferrari

  • люис хамилтън-
  • формула 1-
  • себастиан фетел

Себастиан Фетел не се договори с тима за нов договор и ще напусне отбора в края на сезона

Люис Хамилтън отказа оферта от Ferrari - 1
Снимка: БГНЕС


Шесткратният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън е отказал предложение на "Ferrari" и ще остане в Mercedes, съобщава "Скай Спорт Италия".

Британецът иска да подобри рекорда на Михаел Шумахер по брой спечелени шампионските титли. Шумахер завоюва пет от своите общо седем световни титли с Ferrari.

Както е известно, пилотът на Ferrari Себастиан Фетел не се договори с тима за нов договор и ще напусне отбора в края на сезона.

Ferrari разглежда трима състезатели за евентуален заместник на Фетел: Карлос Сайнц от McLaren, Даниел Рикардо от Renaut и Антонио Джовинаци от Alfa Romeo.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кински

    10 2 Отговор
    Kak да се откаже.мерцедес са по добри и има пак шанс за световна титла .освен ако Ферари не му забие някоя ненормална оферта .но човека си има кинти така че а дано ама надали
  • 2 123

    6 1 Отговор
    Рикардо им е най-добрия вариант. Сайнц също!
  • 3 123

    6 1 Отговор
    Да, и повече титла да не види с Ферарито, което е 100-200 коня под Мерцедеса. Ако взима 100 мил в Мерцедес, и му предложат 200 мил във Ферари, пак бих отказал ако бях аз. Едно са парите, друго е да станеш легенда така името ти почти безсмъртно. Безценно постижение не се равнява на пари.
  • 4 Brabus

    6 5 Отговор
    Естествено! Най-добрия пилот на всички времена ще продължи да кара за най-добрия отбор- Мерцедес !
  • 5 just me

    6 1 Отговор
    Тоя Фетел е най-голямата издънка и най-надцененят пилот в F1 ever