14 Май, 2020 14:38 2 882 8

Майката на Джокович атакува Федерер

  • новак джокович-
  • роджър федерер-
  • тенис на корт-
  • тенис

Семейството на Ноле доста често напада Роджър, като преди това бащата на сърбина не спести лошите си думи по адрес на един от най-добрите в историята

Майката на Джокович атакува Федерер - 1

Майката на Новак Джокович атакува Роджър Федерер и го нарече леко арогантен. Според Диана Джокович, Роджър Федерер определено завижда на сина ѝ за големите успехи в тениса, като майката на световния №1, дори определи швейцареца като страхотен тенисист, но не и добър човек.

Семейството на Ноле доста често напада Роджър, като преди това бащата на сърбина не спести лошите си думи по адрес на един от най-добрите в историята.

„Първо ще започна оттам, че съм вярващ човек. Аз вярвам в Господ и винаги съм смятала, че Бог закриля моя син. Спомняте си финала на Уимбълдън през миналата година, наистина бе епично. Това беше страхотно зрелище, което не зная дали ще се повтори някога. Въпреки трудностите, тогава синът ми успя и аз вярвам, че победата принадлежеше на Новак в онзи мач. С помощта на Господ моят син триумфира и спечели една от най-важните си победи. Откровено казано, не харесвам Федерер, за мен той се държи леко арогантно и мисля, че му липсват определени човешки качества. Наистина се дразня, когато Ноле играе и всички скандират Роджър или Рафа. Зная, че Джокович не е толкова обичан, колкото тях двамата, но въпреки това, смятам, че синът ми заслужава повече уважение“, коментира Диана Джокович.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    13 0 Отговор
    Трябва сам да си спечели уважението ,а не на гърба на другите.Нападайки Федерер , ще предизвикаш още повече негативизъм към Новак.

    Коментиран от #5

  • 2 Един Там

    12 0 Отговор
    Харесвам Джокера, но трябва да каже на родителите си да млъкнат и да не се месят в неговите работи! Правят му много лоша реклама и той изглежда в очите на хората, като ученик на който родителите му са отишли да го защитават срещу лошите другарчета, които го пляскат в междучасието. Също така няма как родителите да накарат публиката да подкрепя повече сина им. Публиката подкрепя този, който тя си иска.. Винаги е било така и винаги ще бъде!
  • 3 Оле

    9 0 Отговор
    В България на това му викаме мечешка услуга. Сега по турнирите не само ще викат за Федерер, но и ще освиркват Джокович.
  • 4 Смирение

    2 0 Отговор
    Не само тя е вярваща в Бог, а синът й не е богоизбран. Васички сме Божии чеда... Толкова се е главозамаяла, че не знае къде се намира. Но от високо се пада много болезнено. Ако е истинси върваща, няма да мисли така егоистично и да напада човек, който също има обичащи го родители, които нито веднж не са нападали нейния син. Истински вярващия човек преди всичко е смирен.
  • 5 Макенроу

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дон Франко Де Ла Бранко Барезе":

    С какво Джокович ще спечели уважение?? С трошене на ракети,с разправиите със съдиите,със сръбските псувни на корта и отдавна изтъркания ритуал след победа?? И кой е тоя Господ и за какво го " закриля?? Явно родителите на Джокович завиждат на Роджър,който притежава всички рекорди в тениса и най вече интелигентност и ВЪЗПИТАНИЕ!! Джокович ще си остане като един добър тенисист и нищо повече!!
  • 6 Макенроу

    1 0 Отговор
    ВасС какво Джокович ще спечели уважение?? С трошене на ракети,с разправиите със съдиите,със сръбските псувни на корта и отдавна изтъркания ритуал след победа?? И кой е тоя Господ и за какво го " закриля?? Явно родителите на Джокович завиждат на Роджър,който притежава всички рекорди в тениса и най вече интелигентност и ВЪЗПИТАНИЕ!! Джокович ще си остане като един добър тенисист и нищо повече!!
  • 7 Тенис фен

    2 0 Отговор
    Тия балкански тарикати- родителите тотално са изкукали!! Самият Джокович наскоро призна, че Федерер е най-великият в историята на тениса!! Същото призна и Рафа Надал!! Точка!!
  • 8 Матей Недков

    1 0 Отговор
    Балкански талиети, срещу един от най-възпитаните и коректни тенисисти в света. какво има да делят? Имат милиони, а се дървят за щуротии.