Last news in Fakti

16 Май, 2020 12:40 2 522 4

Кубрат Пулев е готов за война с Антъни Джошуа

  • ивайло гоцев-
  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа

Това сподели Ивайло Гоцев, който е мениджър на най-добрия български боксьор

Кубрат Пулев е готов за война с Антъни Джошуа - 1
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев е готов за война с Антъни Джошуа. Ивайло Гоцев, който е мениджър на най-добрия български боксьор, заяви пред Sky Sports, че всички пътища водят към битка с Тайсън Фюри и добави, че Кубрат има история с Великобритания.

"Имаме малка история с Великобритания. Кубрат срещу британските боксьори в тежка категория. Той победи много от тях. Затвори голямата уста на Дерек Чисора, беше чудесно. След това победи Хюи Фюри. Много добра победа. Това беше двубоят, който определи Кубрат Пулев като претендент №1 за мач с Антъни Джошуа, който е шампион. Кубрат срещу Великобритания, това ми харесва. Нека първо се справим с Антъни Джошуа. Нека по-добрият победи, а след това ще разгледаме опциите за мач с Тайсън Фюри, заяви Ивайло Гоцев.

“Всички пътища водят до Фюри. Мога да кажа това, защото смятам, че той показа, че е един от най-добрите боксьори, ако не и най-добрият. Той е човекът. Би било приятно да се изправим срещу него“, коментира Гоцев.

„Нагласата на Кубрат е, че отива на война. А това изисква много подготовка. Знаем какво е заложено. Това е неговият шанс да се изкачи на върха и да стане първият и единствен шампион в тежка категория от България и тази част от света. За него това е много вълнуващо и Кубрат прави всичко необходимо, за да се подготви за този двубой“, заяви още той.

„Това ще бъде грандиозна битка. Двамата са на една и съща височина, същата физика, нека да видим кой е по-добрият боксьор в тази епоха. Кубрат ще предостави голямо предизвикателство на Джошуа. Това е всичко, което мога да кажа“, добави още мениджърът на българския боксьор.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    ЧЕЛИ ЛИ СТЕ "ПЪРВОБИТНИЯ ЗВЯР" ОТ ДЖЕК ЛОНДОН ???? ШАМПИОНЪТ ГУБИ ;ПЕЧЕЛИ РЕВАНША И ФИНАЛ : ВМЕСТО ЕДИН МАЧ С ПОБЕДА НА ПО-ДОБРИЯ - ТРИ МАЧА С ТРОЙНА ПЕЧАЛБА ЗА .... !?!?!?
  • 2 Ученика

    4 0 Отговор
    Кобрата е много добър боксьор но трябва да забрави характера си и да следва стратегията си докрай във важните мачове.
  • 3 Редко

    1 2 Отговор
    Готов е смешника да плямпа само,като му набият канчето да млъкне и да забрави бокса.
  • 4 Красимир Станчев !!!

    0 2 Отговор
    Кобрата, без шанс според мен !!!