Last news in Fakti

16 Май, 2020 16:23 6 400 1

Конър Макгрегър обеща на Майк Тайсън нещо, което е трудно изпълнимо

  • конър макгрегър-
  • майк тайсън-
  • флойд мейуедър

Но не може да се отрече, че на ирландеца не му липса самоувереност

Конър Макгрегър обеща на Майк Тайсън нещо, което е трудно изпълнимо - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

След като легендарният Майк Тайсън засипа с похвали Конър Макгрегър за представянето му срещу Флойд Мейуедър през 2017-та, ирландецът обеща на Железния Майк, че ще надвие Флойд в битка реванш, предаде boec.bg.

„Благодаря ти, Майк. Просто знам, че със знанията, които сега имам за стила на Флойд, ще успея да разгадая този пъзел и да го победя в този неизбежен реванш. Залагам си живота на това. Чудесно е да видя отново Железния Майк“, написа Конър в Twitter като отговор на коментара на Тайсън.

Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър премериха сили по правилата на бокса през 2017-та. След неочаквано добър старт за бившия шампион на UFC в две дивизии, Флойд започна да налага доминацията си с точни и бързи удари, което доведе до спирането на мача в десетия рунд с ТКО.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мустафа

    2 0 Отговор
    Пак ще ядеш шамарите !