Last news in Fakti

16 Май, 2020 18:33 9 061 6

Вижте как се очертава Фьодор Емеляненко да приключи славната си кариера

  • фьодор емеляненко

Очертава се боеве на "The Last Emperor" в Русия

Вижте как се очертава Фьодор Емеляненко да приключи славната си кариера - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Голямата легенда в ММА Фьодор Емеляненко е към залеза на кариерата си и от неговата организация искат той да приключи с битките в Русия. Фьодор вече е на 43 години и няма какво повече да доказва в спорта, съобщава mma.bg.

"The Last Emperor" записа рекорд 39-6-1 в славната си кариера и много хора са на мнение, че той е най-великият боец в историята на тежка категория. Цели 10 години Фьодор размазваше всички съперници и нямаше загуба.

Той навърза серия от 27 поредни победи, която Фабрисио Вердум успя да спре през 2010 година. През юни 2017 година Емеляненко се присъедини към Bellator, където записа 5 битки. Той спечели 3 и загуби 2, като всички свършват с нокаут. Фьодор успя да стигне до финала на турнира на Bellator в тежка категория, но загуби от Раян Бейдър.

Фьодор идва след победа над Куинтън Джаксън, която записа в Япония през декември. Сега той ще се готви за последните си 2 битки в ММА, а Скот Кокър иска легендата на Фьодор да приключи в Москва:

''Определено смятам, че пандемията е повлияла на неговата времева линия и на времевата линия, която искахме да направим за него. Искахме той да се бие по някое време през есента. Това може да е трудно сега. Идеята за Фьодор беше повече да не го вкарваме в Щатите. Трябваше да се бие в Близкия Изток или в Европа. В Япония вече го направихме. Последната му битка ще е в Русия, в Москва.

Ще организираме бой в родината му, където живее сега. Ще направим страхотно шоу и ще заведем Bellator там за първи път. Искам да кажа, погледнете колко големи руски бойци имаме. Това е невероятно. Списъкът продължава и продължава. Там има голям талант и непрекъснато разузнаваме. Ще бъдем дълго време в руския боен бизнес. Искаме да отидем там с Фьодор. Искаме да направим първото събитие на Bellator там'', заяви Кокър.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В .В.

    37 3 Отговор
    Успех,,Федка!!Голям си!
  • 2 слаботоков

    26 4 Отговор
    Най-добрият! Много краварски тикви е млатил! 😀😀😀😀😀

    Коментиран от #4

  • 3 Тарана

    6 0 Отговор
    Мачкай брат
  • 4 www

    3 5 Отговор

    До коментар #2 от "слаботоков":

    За тебе това, че е мачкал "краварски" тикви, ли е най-голямото му достойнство. Типично българско, комплексарско и тъпо изказване.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 кочо

    1 0 Отговор
    най-големият велик боец.слава.