17 Май, 2020 11:05 6 660 0

Притеснителни новини след вчерашното подновяване на Бундеслигата

  • бундеслига-
  • контузии

Очакванията за много контузии се оправдаха

Притеснителни новини след вчерашното подновяване на Бундеслигата - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Най-големият ужас за треньорите след подновяването на официалните мачове се сбъдва с пълна сила в Германия.

Вчера се изиграха първите шест двубоя в елита, а основният въпрос бе какво е физическото състояние на футболистите след толкова дълга пауза и не чак толкова дълго време за тренировки.

Общо 8 контузени футболисти в шестте изиграни мача изглеждат изключително много, но като че ли това можеше да се очаква.

Първият контузен бе Джовани Рейна от Борусия Дортмунд. 17-годишният полузащитник бе предварително обявен за титуляр в състава на Дортмунд при вчерашното домакинство на Шалке 04, но се контузи по време на загрявката и остана на резервната скамейка. Белгиецът Торган Азар, също от Борусия Дортмунд, вкара гол, но бе заменен в последните минути на срещата заради проблеми с коляното. Това означава, че дортмундци вече имат 7 контузени футболисти след подновяването на тренировките.

Нито Тодибо (Шалке), Руди (Хофенхайм), Скилбред (Херта), Бебу (Хофенхайм), Джасула (Падерборн) и Тюрам (Мьонхенгладбах) също не успяха да завършат мачовете на своите отбори, тъй като получиха различни контузии и това принуди треньорите да направят съответните смени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА