Last news in Fakti

17 Май, 2020 17:20 3 784 6

Бивш адвокат на ЦСКА: Не подкрепям управленската политика на Гриша Ганчев

  • радостин василев-
  • бивш адвокат на цска-
  • гриша ганчев

Според Радостин Василев ЦСКА много повече маркетингово прилича на Ловеч

Бивш адвокат на ЦСКА: Не подкрепям управленската политика на Гриша Ганчев - 1
Кадър: 7/8 TV

Адвокат Радостин Василев, който преди години работеше за ЦСКА, сподели своето мнение за миналите и настоящите събития в клуба от Борисовата градина в интервю за популярния спортен журналист Крум Савов, който има свое авторско предаване в 7/8 TV.

Той никога не е криел, че освен професионалист в своята сфера, е и привърженик на ''армейците''.

''ЦСКА фалира заради дългогодишна грешна политика, не от един и двама, а от няколко последователни собственици. Имаше много тежки дългове - както публични към държавата, така и към персонал, футболисти и контрагенти. Стигна се до свръхзадлъжнялост, но никой не обърна внимание'', заяви адв. Василев.

''В крайна сметка е ясно кой плати за емблемата на ЦСКА, виждаме и кой подкрепя публиката. Трябва обаче да призная, че не подкрепям политиката на г-н Ганчев. Не подкрепям случващото се, защото то не отива на ЦСКА. Клубът много повече маркетингово прилича на Ловеч. Но кой подкрепят феновете – този клуб на „Армията“. Защо Гриша Ганчев не изигра варианта с оздравяване? Защото не желаеше. Не желаеше да оздравява клуба, да връща дълговете, които са трупани от предишни собственици. Искаше да знае категорично с какво се захваща'', каза още Василев.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    13 0 Отговор
    Борисов е виновен умишлено фалираха Цска сега и Левски върви на татък.
  • 2 оригиналът

    5 16 Отговор
    Споко истинското ЦСКА се връща в първа група! Става интересно, кой ще подкрепят феновете истинското ЦСКА минало по трънливия път от окръжна група или измисленото Л(итекс)СКА ??

    Коментиран от #4, #6

  • 3 Сони

    6 1 Отговор
    Всичко е една тъпотия и за това вече не се вълнувам жалко и за феновете на Левски че и с тях се подиграват. Жалка работа няма смисъл да си фен в БГ футбола само да се занимаваш с глупости вместо да се радваш на футбула. Лошото е че и в живота е горе долу същото всеки гледа другия а не себе си завист и омраза вместо радост от живота.
  • 4 я па тоя

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "оригиналът":

    И кое му е истинското на това чудо.
  • 5 BOKO

    2 1 Отговор
    ABE GESHEVTOZI NE TRIABVASHE LI DA E VZATVORA ZA NEPLATENO DDS
  • 6 Питащ

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "оригиналът":

    И кой държи официалната емблема?