17 Май, 2020 17:55 2 200 1

Подпийналият Ник Кирьос не пропусна да нападне Джокович

  • ник кирьос-
  • новак джокович-
  • анди мъри

Това се случи по време на конферентен разговор между австралиеца и Анди Мъри

Подпийналият Ник Кирьос не пропусна да нападне Джокович - 1

Ник Кирьос участва във видео чат с Анди Мъри и отново успя да привлече вниманието върху себе си. Скандалният австралиец призна, че по време на карантина е започнал да употребява значително повече алкохол, в частност – червено вино, предава tennis24.bg.

Впрочем, Кирьос пиеше дори по време на самия чат.

„По време на нашия разговор изпих шест чаши. Като цяло по време на карантинния период интересът и познанията ми за червеното вино нараснаха рязко“, сподели австралиецът.

В хода на разговора той не пропусна да „жегне“ световния №1 Новак Джокович. „Той може да има 17 титли от Големия шлем, но често се затруднява и дори не може да върне мой начален удар. Докато ти (обръща се към Мъри), се справяш много по-добре от него. Като цяло мисля, че си по-добър от него“.

Това далеч не е първи случай, в който Кирьос демонстрира липса на уважение към световния №1. Миналата година австралиецът беше заявил, че Джокович никога няма да бъде толкова обичан, колкото е Роджър Федерер, колкото и опити да направи. Освен това Кирьос беше заявил, че му се повръща от начина, по който Ноле празнува победите си, правейки сърца към публиката.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 f16

    1 0 Отговор
    Дай му го не го мъчи.