20 Май, 2020 15:49 1 836 7

Стана ясно кога взимат генерално решение за бъдещето на Левски

  • левски-
  • павел колев-
  • футбол

Най-важното е да изчакаме да разберем дали ще получим разрешение да проведем общото събрание на закрито, защото така сме независими

Стана ясно кога взимат генерално решение за бъдещето на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, коментира обсъжданите теми на управителния съвет, който се проведе днес.

"Първа точка беше разглеждане на възможността за свикване на общо събрание. Обсъдихме възможните варианти и се обединихме около мнението да го свикаме на 6 юли, като в поканата ще бъде предвидена и втора дата. Тя е 22 юли, защото има чисто законови срокове, които не ни позволяват по-ранно организиране", заяви Колев пред медиите.

"Най-важното е да изчакаме да разберем дали ще получим разрешение да проведем общото събрание на закрито, защото така сме независими. Ако това е невъзможно, тогава ще го направим на стадион "Георги Аспарухов". Левски има над хиляда акционери, така че ще видим как ще се организираме. Обезсилване на акциите е доста сложна процедура, крие рискове и иска съгласието на мажоритарния акционер", допълни директорът.

"Смяната на собственост става със сделка, с джиросване. Ние в момента не знаем дали мажоритарният акционер ще се появи на общото събрание, затова има и втора дата."


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много спонсори

    3 1 Отговор
    Много уредени мачове! Левскари, не си скубете косите, когато Левски пада от отбори от А окръжна!
  • 2 Хрониките на герберлунгия

    17 4 Отговор
    Нещастници, вместо да потърсите сметка от банкянски, когато безнаказано ограби бизнеса на акционера ви, сега се чудите какво да направите. Да фалира, това не е моят Левски. Не желая моят Левски в ръцете на пеефски.
  • 3 Подлогите на толупа чакат акциите

    4 0 Отговор
    Това са Степан,Тити и Наско. После Пеевски ще напомни за себе си. И никакви електронни гласувания! Не може да се излагат на риск тримата,освен,ако само те фигурират в избирателните листи.
  • 4 Б.и.б.итко

    3 0 Отговор
    Той дари толкова кеш, как да не му подаря Уефски
  • 5 Пената

    3 0 Отговор
    От 10 години НАП ви чака да си върнете милионите заеми! Божков ги намали с 25 милиона,ама вие сте се забравили и сте вземали на поразия.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 РЪМПЕЗИ

    0 0 Отговор
    ПАРИТЕ СА ПАРИ, НО ИМА И НЕЩО ДРУГО НА ТОЗИ СВЯТ...ДОСТОЙНСТВОТО ...ЧРЕЗ НЕГО ЩЕ ТЕ ЗАПОМНЯТ ПОКОЛЕНИЯТА...А ЗА ФК ЛЕВСКИ, НОСЕЩ ИМЕТО НА АПОСТОЛА ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО....