Last news in Fakti

20 Май, 2020 17:50 1 605 2

Неймар готов да намали драстично заплатата си, за да се върне в Барса

  • барселона-
  • футбол-
  • неймар-
  • трансфер

„Каталунците“ имат желание да си върнат бразилеца обратно на „Камп Ноу"

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар е готов на всичко, за да се завърне в Барселона, включително и да намали драстично заплатата си, съобщава „El Chiringuito". „Каталунците“ имат желание да си върнат бразилеца обратно на „Камп Ноу". Това обаче няма да бъде лесно, особено със сериозните финансови затруднения заради пандемията от коронавирус.

Желанието на бразилеца също е да заиграе отново в Барса и той е готов да направи нужните компромиси и да се откаже от 15 милиона евро на година, за да заиграе отново на "Камп Ноу". В момента Неймар получава по 35 милиона на сезон в ПСЖ, но е склонен да намали възнаграждението си на 20 милиона евро на сезон в Барселона.

Това може и да улесни преговорите за трансфера на нападателя, но тепърва двата клуба има да уточняват още много детайли по сделката.

От ПСЖ няма да пуснат лесно Неймар, за когото платиха 222 милиона евро на Барса. В същото време „каталунците“ няма да могат да си позволят да извадят такава сума в момента, като ще предложат размяна на играчи. Те са готови да включат Усман Дембеле и Антоан Гризман като част от сделката за Ней.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 манго

    1 0 Отговор
    222 млн за бразилски ром...а после нямало пари за лекарства ,лекарите и мед. сестрите били ниско заплатени...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.