Last news in Fakti

22 Май, 2020 11:57 2 384 18

Стойчо Стоилов: ЦСКА-София ще съди ЦСКА 1948!

  • съд-
  • цска 1948-
  • цска-софия-
  • стоилов-
  • абревиатура-
  • втора лига-
  • септември

"Смешно е - те имат един файтон хора и нямат право да ползват тази абревиатура", смята главният мениджър на ЦСКА-София

Стойчо Стоилов: ЦСКА-София ще съди ЦСКА 1948! - 1
Снимка: БГНЕС

Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов заяви, че клубът е предприел съдебни мерки срещу ЦСКА 1948. Бившият национал се присмя на новия член на efbet Лига, като каза, че били "един файтон хора". Стоилов добави, че според него ЦСКА 1948 е влязъл неправомерно както в елита, така и във Втора лига преди 2 г.

"ЦСКА 1948 ли? Първо, бях изненадан много от някои решения на БФС. "А" група играе, "Б" група не играе - защо? Чеферин нали каза, че всички първенства трябва да завършат задължително до края на август. Защо БФС взе такива решения? Според мен това бяха грешни решения спрямо футболния феърплей. Имаше време да се изиграят всички мачове в "А" група.

Септември са си прави в техните искания. ЦСКА 1948 влезе неправомерно и в "Б" група, не знам какъв е този техен честен път, който лансират. Смешно е! Нали имат един файтон хора, ясно е кой е ЦСКА. Нямат право да използват тази абревиатура. Медиите не могат да използват тази абревиатура, когато става въпрос за тях. Предприети са съдебни мерки - този клуб да не може да използва абревиатурата и емблемата", каза Стойчо Стоилов пред bTV.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Левски 1914

    39 8 Отговор
    А вие да не би правомерно да сте в А група я марш обратно към Ловеч.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мимч

    17 4 Отговор
    Ами за да не останете по назад от Левски с разправиите и багиите,сега е ваш ред,да занимавате обществото.Сагата и панаира предстои..
  • 5 Стойчо шестте патрона

    19 3 Отговор
    На тоз Убаеец веднъж му се размина , втори път дали? Но и той не е виновен, ПРОДАЖНИТЕ ФЕНОВЕ СА!!!!!!!!!
  • 6 САМО 1

    13 7 Отговор
    Ето какво е официалното становище на Спортният арбитражен съд в Лозана (CAS) за случаите на фалит на дружество стопанистващо футболен клуб : "Ако дадено дружество откупи на публичен търг активите и продължи дейността развивана от преди това, със същото изображение, значка, химн, представителни цветове, емблеми, местоположение и стадион, и се основава на придобитите федеративни права в търга, участвайки в националните състезания, заменяйки клубът във фалит със съгласието и одобрението на националната футболна федерация, трябва да се разбира като официален правоприемник на фалиралия клуб".
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 РЪМПЕЗИ

    13 1 Отговор
    УТРЕ ЛЕВСКИ-ЛЯСКОВЕЦ ЩЕ СЪДИ ЛЕВСКИ СОФИЯ...СМЕХОРИИ ГОВОРИ...
  • 10 Стойчооо свирено

    14 3 Отговор
    Къде бяхте четири години и защо сега се сетихте да съдите автентичното ЦСКА? БФС защо до сега е допускало дружество с това име? Нещо подобно като с Божков, далавера пет години със съгласието на Горанов и изведнъж дължи 700 милиона
  • 11 Съдията Дред

    12 2 Отговор
    Абе, Стойкас, що като отворя пардидата на твоя ЦСКА в Търговския регистър, в раздел "История" на ред "Наименования", виждам, че до 2016 клубът ти се е казвал "Литекс" ? Те от Търговския регистър не са за пример, ама обикновено се дънят с компютрите, не са вписаните обстоятелства. Та, защо така бе ,Миме ? Пък и чудя се, ша ке ратите , ако на втора инстанция осъдят микрето?
  • 12 Гриша Ганчев

    7 4 Отговор
    Но виш, ако са кръстят Литекс-София ще ги спукам от дела. Щото ЦСКА-София е всъщност Литекс
  • 13 СПЕЦПИДARAZ

    8 3 Отговор
    И до ден днешен не мога да си обясня механизма , по който ЦСКА на който е представител Стойчо , влезе в "А" група .
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Кински

    4 3 Отговор
    Че кой викаше че ще се обединят .по всичко личи кой е притеснен да не влиза 1948 в първа лига .ако пък почнат и да бият по главите тиретата ,недаи си боже 1948 да бие и сините тогава феновете много бързо ще минат в другия лагер.найденов е сериозен и като нищо може да направи по добър отбор от Тирето. филма ще бъде голям ,Завръщане в Ловеч.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 АРМЕЕЦ

    2 3 Отговор
    Никога няма да призная Литекс за ЦСКА. И то само заради това, че Ганчев фалира умишлено истинския ЦСКА. И ония нещастници дето няколко месеца преди това се кълняха, че няма да продават честта си. Няма да се съгласят на никакво преименувне, сливане, купуване и т.н. Същите моралисти, които няколко месеца по късно доведоха Литекс на Армията,
    а псуваха и гонеха собствените си юноши.
    Да съгласен съм, че 1948 са нов отбор и са създадени от 4 години. Те също не са ЦСКА и никога няма и да бъдат. Но истината е, че нашия ЦСКА вече го няма.
    Ганчев така и така плати парите за активите на ЦСКА можеше да го направи и след 4 години. Колко купи спечели откакто влезе в ЦСКА за 4 години. Четри години пропиляно време. Над 50 чужденци и никаква школа. Четри години отбора тъпче на едно място и хвърля камара пари за недоказани футболисти на килограм. Четри години продава най добрите си футболисти и пълни на идиотите от Армията главите с титли и купи. Ганчев е бизнесмен и не милее за отбора. Той дойде в София за да си оправи бизнеса също както и Титаните. Всички титли които е спечелил с Литекс са, чрез пробиване на отбори и купуване на мачове. Ако не сте го разбрали е много жалко. Нима забравихте, когато пробиха отбора на Димитър Пенев. Аз бях в ложата, когато се хвалеше, че бил го НАБИЛ на чорбарите и същия няколко години по късно фалира отбора ни. Наби го на всички малоумници дето го приеха. Начина на управление на ЦСКА 1948 е много по правилен. Липсата на БАЩИЦА, които д