23 Май, 2020 09:15 1 467 2

Моуриньо призна, че два пъти е отказвал на Реал (Мадрид)

  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • реал мадрид

Много медии писаха, че в нощта преди финала съм имал срещи с представители на „белия балет“, но това беше лъжа

Моуриньо призна, че два пъти е отказвал на Реал (Мадрид) - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призна, че е два пъти в своята кариера е отказвал на Реал (Мадрид), но е билo прекалено да го прави за трети път и затова е приел да напусне Интер през 2010 година. Тогава Специалния спечели Шампионската лига начело на „нерадзурите“, но ги напусна и пое „кралете“ през лятото на същата година.

"Преди самия финал в Шампионската лига още нямах нищо подписано с Реал (Мадрид). Много медии писаха, че в нощта преди финала съм имал срещи с представители на „белия балет“. Това беше лъжа, такива срещи не е имало. Аз самият обаче исках да продължа кариерата си в Реал. Те ме искаха още през 2009 година, но тогава ръководството не позволи това да се случи. Вече им бях отказал един път, когато бях начело на Челси. А както се казва, три пъти е вече прекалено. Затова и приех“, разказа португалецът пред „Гадзета дело Спорт“.

"Реално може да се каже, че взех решение да напусна Интер след полуфинала срещу Барселона. Когато ги победихме, знаех вече, че ще спечелим Шампионската лига. Това беше наистина правилно решение, макар че в Интер бях щастлив“, добавя Специалния.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 господа “журналисти”

    0 0 Отговор
    би било добре поне в заглавията да няма правописни грешки не мислите ли ?
  • 2 цербер

    1 0 Отговор
    Моуриньо призна, че два пъти е отказвал на Реал (Мадрид).