Last news in Fakti

23 Май, 2020 17:04 1 349 3

Румениге: Публикуването на заплатите в Байерн може само да породи завист

  • карл-хайнц румениге-
  • байерн мюнхен-
  • футбол

Ако публикуваме всяка стотинка, това ще породи странна ситуация в съблекалнята и в обществото

Румениге: Публикуването на заплатите в Байерн може само да породи завист - 1
Снимка: БГНЕС

Карл-Хайнц Румениге отхвърли предложението заплатите на футболистите на Байерн (Мюнхен) да бъдат обявени публично. Той обясни, че това може да предизвика завист и няма да помогне на никого.

"Това е стара дискусия и подобен ход може само да породи завист. Всички знаят, че футболистите изкарват много пари. Ако публикуваме всяка стотинка, това ще породи странна ситуация в съблекалнята и в обществото. На кого ще послужи подобно нещо?", коментира изпълнителният директор в интервю за "Шпигел".

Предложението беше направено от президента на германската федерация Фритц Келер. Той също така заяви, че футболът най-вероятно има нужда от таван на заплатите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Порно

    2 0 Отговор
    Да публикуват заплатите на Кабриото , да знаят будалите за какво даряват.
  • 2 пешо

    0 0 Отговор
    Ха ,перачниците ще фалират .
  • 3 Народ

    0 0 Отговор
    Така е. Прав е Хайнца ... не може в едно общество, човек завършил две висши образования, работещ на отговорна работа, касаеща опазване на здравето на населението на взима около 100 пъти по малко пари, от друг човек, ритащ топка ...

    Пардон, може - но нашето общество не трябва да се нарича интелигентно.

    Покажете милионите на милионерите. Нека им стане неудобно, бе.
    Нека се видят като различните в нашето общетсво. Нека се видят в очите на бедните и на онези, които нямат пари за хляб.

    Това го има на планетата от няколко века насам... едни имат много незаслужено, а други имат малко - пак незаслужено. В това е смисъла на нашата справедливост... за нашето право, морал и култура.