Last news in Fakti

23 Май, 2020 17:21 1 721 0

Разкриха защо Почетино отрязал Барса през януари

  • маурисио почетино-
  • футбол-
  • барселона

Първият потърсен е бил Чави Ернандес

Разкриха защо Почетино отрязал Барса през януари - 1
Снимка: БГНЕС

Началото на 2020 година беше сеизмично за Барселона. След отпадането за Суперкупата на Испания ръководството спешно искаше да намери нов старши треньор. Първият потърсен е бил Чави Ернандес, пише Marca. След неговия отказ ръководителите, начело с Ерик Абидал, се свързали с Роналд Куман, който също отклонил офертата, тъй като е селекционер на Нидерландия. Трети в списъка е бил Маурисио Почетино.

Аржентинецът също не се колебал дълго. Той е свободен да подпише с всеки клуб едва от 20 май заради споразумението си с Тотнъм. Оставяйки настрана тази спънка, според Marca Почетино така или иначе не би приел офертата от "Камп Ноу" заради миналото си в отбора на Еспаньол - и като играч, и като треньор.

В Англия днес е ден за Почетино, който заема челни места в медиите заради двете си големи интервюта - за The Guardian и Sky Sports. Почетино заяви, че приоритет за него ще е да остане в Англия, което засили слуховете за негово преминаване в Нюкасъл. Аржентинецът постави под съмнение считаната от специалистите на Острова класация, в която се оформя Топ 6 от Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Челси, Арсенал и Тотнъм. "Проблемът е кои клубове могат да бъдат считани от топ 6. Всичко се променя. Днес Тотнъм и Арсенал не са в топ 6. Нужно е всички клубове да се уважават", заяви той пред Sky Sports.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА