25 Май, 2020 09:39 2 050 3

Бодуров: Няма да остана длъжен на Стойчо Стоилов!

  • длъжен-
  • бодуров-
  • стоилов-
  • цска-
  • длъжност-
  • обиди-
  • атака

Бившият защитник на ЦСКА бе атакуван остро от Стоилов преди дни

Бодуров: Няма да остана длъжен на Стойчо Стоилов! - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на ЦСКА Николай Бодуров направи съвсем лаконичен коментар относно думите по негов адрес от страна на Стойчо Стоилов. "Засега още е рано да отговарям, ще почакам малко, но няма да му остана длъжен", каза Бодуров пред "Тема Спорт".

Той беше атакуван остро от Стоилов преди няколко дни. Главният мениджър на "червените" заяви, че Бодуров няма завършено средно образование, така че нямал и право да дава идеи как да се управлява клубът. В допълнение Стоилов коментира, че той е дал път във футбола на Бодуров и е разочарован от поведението му.

Бранителят пък преди време беше коментирал, че директорите на "Армията" са твърде много и функциите им са размити. А няколко месеца по-рано, още като футболист на ЦСКА, той определи Стойчо като "главния скаут-спортен директор-изпълнителен директор-старши треньор-доктор".

По всичко изглежда, че напрежение между Бодуров и Стоилов има от дълго време, но то е било потискано. Защитникът ще изчака още няколко дни за евентуално предложение от чужбина, но се очертава занапред да носи екипа на Пирин.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Страничен

    17 3 Отговор
    И двамата спорещи са са зле с нивото на интелигентност, та че избягвайте да ни занимавате с тези ерудити!
  • 2 Будалата

    11 0 Отговор
    Арогантния Стоилов бе снишен на земята от пенсионирания военен Мечев. Единствено може да се радва за не точната му стрелба. Но така погледнато от изминалото време, куцук, куцук по дълго ще го помни.

    Коментиран от #3

  • 3 Че с какво право

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Будалата":

    ловчанлийчето ще съди софийското ЦСКА? Все едно софийският "Левски" да съди "Левски Стара Загора" - с.Ягода...