26 Май, 2020 10:30 2 026 5

Холифийлд готов да излезе срещу Майк Тайсън в демонстративен мега сблъсък

  • ивендър холифийлд-
  • майк тайсън-
  • бокс

57-годишният Холифийлд изигра два знаменити двубоя с 53-годишния Тайсън по време на славната си кариера

Холифийлд готов да излезе срещу Майк Тайсън в демонстративен мега сблъсък - 1

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Ивендър Холифийлд обяви пред "ББС", че е готов да излезе на ринга срещу големия си съперник от миналото Майк Тайсън в демонстративен благотворителен мач.

57-годишният Холифийлд изигра два знаменити двубоя с 53-годишния Тайсън по време на славната си кариера, като особено запомняща се бе срещата през 1997 година, когато Тайсън отхапа част от ухото на съперника си.

В последните седмици Тайсън публикува серия от видеоклипове, на които се вижда как тренира и че се намира в отлична форма. Това породи слухове, че може да се завърне на ринга. В същото време Холифийлд написа в Инстаграм, че е готов да се бие за благотворителна цел.

"Ако аз помоля Майк да се бием, ще изглежда така, че насилник иска да си изкарва комплексите върху жертвата, защото аз два пъти съм го побеждавал. Не искам да има напрежение върху мен и хората да казват "ти искаш да се биеш с Майк, защото знаеш, че ще го победиш", заяви уверено Холифийлд.

"Ако той ме потърси, веднага ще приема. Аз лично нямам проблем с това, че съм с четири години по-голям от него и при подобен мач аз ще бъда на 58, а той на 54 години", каза още Холифийлд, чийто последен професионален мач бе през май 2011 година.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Гошо

    4 2 Отговор
    Абе добре, че вече беше бивш затворник прогизнал от наркотици, пиячка и срамни болести иначе и теб щеше да размята из ринга, като куцо пиле домат!
    Иначе Ивендърката е велик спор няма, но Майк е най-великия

    Коментиран от #3

  • 2 Сърдити старчера

    0 1 Отговор
    Един удар и умиргат
  • 3 стоян георгиев

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Чичо Гошо":

    таисън е по-малък от холифилд с четири години и бе в затвора около 3 години и половина.след затвора физически бе в пъти по-добре от преди него,но просто срещу холифилд и ленъкс люис нямаше никакъв шанс.и двамата го биха като шкембе у дувар.таисън е медиина звезда преекспонирана от хора дето разбират бокса като селско млатене в кръчмата.за останалите е ясно че поколението на таисън ,първоначално бе в аматьорския бокс и когато добрите негови набори влязоха в профибокса ,таисън се оказа неподготвен за тях.
  • 4 Марио

    2 0 Отговор
    Респект!И двамата са велики.Това са боксьори а не днешните лигльовци.Тайсън за мен е най-великият боксьор.
  • 5 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    Харесвам потни едри мъже.