Last news in Fakti

26 Май, 2020 11:05 1 433 1

Сравниха Стилиян Петров с Франк Лампард

  • стилиян петров-
  • футбол-
  • селтик-
  • джон хартсън-
  • франк лампард

Помня, че Христо Стоичков беше казал, че той е най-добрият играч в България, което си е голяма награда

Сравниха Стилиян Петров с Франк Лампард - 1
Снимка: БГНЕС

Уелският нападател и бивш съотборник на Стилиян Петров в Селтик Джон Хартсън засипа с хвалби българина. Хартсън е играл още за Арсенал, Уест Хям и Селтик и сравни играта на Стенли с тази на легендата на Челси Франк Лампард. Уелсецът беше съотборник с Франки при „чуковете“.

„Обичах да играя със Стилиян в Селтик. Той може да се пребори за всяка една топка. Дори някой да го събори, веднага продължава да го гони. Технически е страхотен футболист. Помня, че Христо Стоичков беше казал, че той е най-добрият играч в България, което си е голяма награда”, каза Хартсън пред уелските медии.

„Стилиян правеше перфектно нещата, които правеше Франк Лампард. Центрирания, скорост, влизания в наказателното поле”, добави нападателят.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.