Last news in Fakti

28 Май, 2020 19:17 4 213 4

Майк Тайсън: Тайсън Фюри е най-велик, защото е болен

  • майк тайсън-
  • тайсън фюри-
  • бокс

Тайсън обмислял да се самоубие и имал проблеми с психиката, които за щастие успя да пребори и към днешна дата отново е на върха

Майк Тайсън: Тайсън Фюри е най-велик, защото е болен - 1

Голямата легенда в бокса Майк Тайсън вярва, че шампионът в тежка категория на WBC Тайсън Фюри е най-велик, защото е болен. Железния Майк смята, че Фюри е ненормален, но точно това е нещото, което го прави велик. Преди няколко години Фюри успя да детронира Владимир Кличко, а след това се отдаде на алкохол, наркотици и изпадна в депресия.

Тайсън обмислял да се самоубие и имал проблеми с психиката, които за щастие успя да пребори и към днешна дата отново е на върха. Майк Тайсън изгледа на живо победата, която Фюри записа над Дионтей Уайлдър през февраури и празнуваше като обезумял. 53-годишната легенда обмисля завръщане в играта и в интервю за Ring Magazine каза следното по адрес на Фюри:

"Проблемите му с психиката? Точно това е причината Фюри да е най-велик. Той е психически болен и това е истина. Хората искат Тайсън Фюри да е нормален. Да, бъди нормален и се реди за социални помощи. Фюри не знае какво е да си нормален. Кажете му да не е нормален, защото той не е създаден, за да е нормален."


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    5 3 Отговор
    Да му мисли Пулев,как ще прибори един психо-дупе да му е яко!

    Коментиран от #2

  • 2 Аноним

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "Някой":

    Пулев за съжаление е далече от Фюри и Джошуа, но пък има шанса да вземе милиони, а много други не са имали този шанс.
  • 3 курейски дик татор

    6 1 Отговор
    фюри и паркър ще направят добро мачле ,единия без загуба а другия със една загуба от джошуа по точки ,но не е бил събарян нито веднъж
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.