Last news in Fakti

6 Юни, 2020 17:43 2 331 29

ЛеБрон: Уморени сме от отношението срещу нас чернокожите

  • леброн джеймс-
  • сащ-
  • расизъм

Баскетболната звезда не е безразличен към случващото се в САЩ

ЛеБрон: Уморени сме от отношението срещу нас чернокожите - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Дори новината за завръщането на сезона в НБА не отклони вниманието на звездата ЛеБрон Джеймс от aктуалната тема в САЩ - борбата срешу расизма. След поредния ден на протести Джеймс отново се изправи срещу познат ''враг''. Става въпрос за водещата на FOX News - Лаура Инграхам.

Инграхам бе човекът, който критикува Джеймс преди две години с думите "млъкни и дриблирай" заради това, че се намесва в политическите проблеми.

Водещата защити мнението на "вече мразената" легенда от НФЛ Дрю Брийс, който заяви, че никой не трябва да проявява неуважение към американското знаме, a баскетболната звезда написа следното в Twitter: "Ако все още не сте разбрали защо протестите продължават. Държим се така, защото просто сме уморени от отношението срещу нас. Можем ли да ви го обясним по-просто от това?''


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    34 3 Отговор
    От какво е ощетен той?
    Какво искат?
    Те искат надмощие над белите не искат респект!
    Респект има от доста време.

    Коментиран от #9

  • 2 Емил

    30 3 Отговор
    Всеки заслужава отношението на околните към него! Докога разни раси, народи или държави ще се изживяват като онеправдани?! Цветнокожите в САЩ вече са повече от белите - да вземат властта с избори, а не с насилие! Отделен въпрос какво се случи с ЮАР, след като черните поеха управлението!
  • 3 Иво

    20 3 Отговор
    Нищо не е случайно!
  • 4 Африка

    27 4 Отговор
    Ми тогава обратно в Африка, никой не изгаря от желание да сте другаде на планетата
  • 5 Учуден

    28 4 Отговор
    Тоя по хубаво да обясни защо висшето образование за негри в САЩ е безплатно а имат и още един куп привилегии които белите ги нямат и според тоя негир кой им плаща масрафа на черните ???
  • 6 Активист на БКП

    23 3 Отговор
    Че какво му е на отношението?!!!!!! Лежите и ядете!!!
  • 7 Ох горкия

    30 4 Отговор
    А защо не поговориш как се стигна до маймунската култура или иначе казано: приличат на маймуни,държат се като такива,реагират като такива,говорят като такива.А хайде сега да поговорим и за начин на обличане,социализиране и блендиране в обществото. В щатите има стипендии САМО за негри ! Конкурси за работа където на финала остават бял и черен,в 95% от случаите мястото се дава на черния.Това не е ли расизъм спрямо белите лебронски ? Наясно си с това ама не ти изнася да говориш,нали.Има квартали във всеки голям в които ако си бял и влезеш,най-вероятно няма да излезеш поне и в състоянието в което си влязъл. Посочи ми един такъв бял квартал ?!!!Това какво е,как се определя това от негърската ви общност спрямо белите ? Ама за тези всички неща маймуните мълчат и абсолютно никой от тях не казва,,дайте да не бъдем расисти спрямо белите".Все едно проблема го няма и не съществува. Промивайте мозъци там където има почва.Тук хората ВСЕ ОЩЕ МОГАТ да мислят. И ДА,има расизъм И ТОЙ Е СПРЯМО БЕЛИТЕ ОТ ГОДИНИ !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Реалист

    20 4 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Искат белите да им работят,а те да лежат лапайки бананите и чудейки се с какво престъпление да се захванат.

    Коментиран от #16

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Реалист

    11 1 Отговор
    За какви цветнокожи говориш...зелени,сини,оранжеви ?!! Хайде стига с тая малоумна политкоректност made un usa. Не бил педегри,бил гей.Не била дебела като свиня майка от плюскане,имала била проблеми с теглото.Не можеш да направиш забележка на дете или да му запалиш врата,щяло да получи психическо разтройство. НЕГРИ ! НЕ-ГЪР !!! Това е думата. Във фащ ако искат и извънземни да ги наричат. Света НЕ Е фашистките щати и никой не е длъжен да се съобразява с изкълченият им политкоректен речник.Достатъчно е,че обърнаха всички летища по света след 11.09. на абсолютен концлагер независимо,че летиш м/у държави нямащи нищо общо с кравария. Щом негрите могат да употребяват тази дума НЕПРЕКЪСНАТО ,значи не е нито обидна,нито е проблем за тях,нито е забранена,а и да е,това не важи за нас които нямаме нищо общо с тая рецидивска държава. Ако ще спазвам законите на америка,чакам си тогава и американската пенсия.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Цар Лъв

    22 4 Отговор
    Африка ви чака! Отношението там е достигнало до неРасистка абсолютна и разкошна..мизерия!
    Чакаме те, Леброн!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Факт

    30 3 Отговор
    Който не е ходил в САЩ или Англия не знае каква омраза се излива към белия човек, те са по-расисти от нас белите. Да не се изживяват като жертви
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Гого

    16 1 Отговор
    А прави ли ви впечатление, че няма протести против расизма в Южна Корея, Япония, Китай, Хонконг, Сингапур! Бил съм в Сингапур и ми направи впечатление, че много уважават белите и се държат доста зле с неграта! А ние гейчовците веднага и ние протестираме, дори и Латвия дето нямат никакви малцинства! Много сме найвни ли белите , не знам!
  • 18 Минеаполис САЩ

    23 1 Отговор
    Живея в Миннеаполис.Тия маймуни имат повече права от белите имат всичко което искат,но те не искат да учат не исакт да се интегрират защото им е по лесно в гетото на помощи.Агресивни негарамотни почти примати но които вечно бял нормален човек им е виновен за всичко.Та искам е тия всички белчовци които ги защитават да отидат в гетото да минат по улицата и да видиме колко от тях ще се върнат живи.Ако си мислите че циганите са агресивни то преставете си Негрите са 10х. Това е от личен опит от 5 години в САЩ.

    Коментиран от #24

  • 19 така така

    12 1 Отговор
    ... и ние сме уморени от вас...
  • 20 След COVID-19

    11 1 Отговор
    Идва сценарият с негрите, който трябва да прикрие сценарият с Covid-19!!!! Заради кризата с вируса американците, както и хората по-цял сеят, се ядосаха много на правителствата си. За да се отклони вниманието им трябва нова криза и ето я нея - с негрите! Абсолютно подготвен сценарий с масово платени участници, като над 50% от тях са бандити и проститутки. Негрите в САЩ живеят по-добре от българските учени, учители и истински лекари. Абсолютно няма проблем с негрите, освен, че по-голямата част се занимават с кражби, дрога, проституция и са доста агресивни. Вярно е, че американските полицаи са агресивни, но това е защото самите американски граждани са свръх агресивни и въоражени. Все пак пожелавам на САЩ да изпадне в гражданска война и да се избият взаимно. Това е най-добрият сценарий за планетата!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Реалист

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Иван":

    Абсолютно си прав!!!
    Тук в абсурдистан вече от години е така.
    Не и без намесата на посолството на фащ.
  • 24 Така е, но...

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "Минеаполис САЩ":

    Проблемът беше в крайно унизителният начин, по който умря Джордж Флойд. Ако го бяха застреляли - протести нямаше да има. Проблемът е в УНИЖЕНИЕТО.
  • 25 Не е вярно

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "Не на расизма":

    Ако не получиш работа заради некадърност, това няма как да е расизъм, КАКТО НА ТЕБ ТИ СЕ ИСКА да си го тълкуваш. НИКОЙ НЕ ПРИЗНАВА СОБСТВЕНАТА СИ НЕКАДЪРНОСТ И НЕКОМПЕТЕНТНОСТ. И се самооправдава с понятия като расизъм и хомофобия.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.