Last news in Fakti

7 Юни, 2020 15:22 2 308 8

Валери Божинов каза за какво мечтае

  • валери божинов-
  • пескара-
  • серия б-
  • серия а-
  • мечта

''Бих искал отново да играя в Серия А'', заяви нападателят на Пескара пред италианска медия

Валери Божинов каза за какво мечтае - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Пескара Валери Божинов даде интервю за италианското издание II Centro, в което разкри целите си с тима. Той добави, че отново иска да играе в Серия "А".

"Винаги съм тренирал и нямам търпение да започна отново. Много сме концентрирани и нетърпеливи да преминем през негативния период, в който бяхме попаднали преди паузата. Може да се каже, че бяхме изгубили до известна степен увереността си, но сега нещата са различни", започна българинът. 

''Целите пред Пескара? Аз съм оптимист и винаги съм мислил положително през моя житейски път. Убедени сме, че можем да тръгнем нагоре. Сега заемаме неудовлетворяващо място в класирането, но всичко може да се случи", категоричен бе култовият роден нападател.

"Знам какви са изискванията на клуба, треньора и феновете. Не се страхувам да поемам отговорности. В момента трябва да работим усилено и да говорим малко. Не съм спирал да тренирам и сега съм готов. Не сме играли от известно време и ще е нужно малко търпение. Вече не съм на 18 години и това си оказва влияние. Играя по-различно отпреди. На моята възраст трябва да се отнасям с още по-голямо внимание към тялото, ума и храненето си, но все още мога да бъда полезен'', заяви още нашенецът.

"Дали имам мечта? Да, бих искал отново да играя в Серия А и се надявам да го направя с Пескара", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чалгар

    7 3 Отговор
    Само в някоя чалготека може да играеш вече, Никол ери!
  • 2 Муньо

    5 2 Отговор
    Ей,аман от клоуни
  • 3 Ivan

    6 2 Отговор
    "Само човек който знае какво му е ,само аз си знам какво ми е !" Божинката.
  • 4 Пената

    9 5 Отговор
    За разлика от преждеговорившите,това момче от 14 годишен сам изкарва прехраната си! А вие още папкате чорбица при мама и тате в панелките!!!

    Коментиран от #6

  • 5 Бачо Киро

    8 2 Отговор
    Божинов мечтае да може да играе футбол.
  • 6 Бачо Киро

    4 5 Отговор

    До коментар #4 от "Пената":

    Да не ни светиш, че даваш мнение с празната си глава кой какво изкарва? Неделя е, айляк сме и четем глупостите на Божинов и твоите. Като не ви харесват коментарите не се навирайте пред очите на хората.

    Коментиран от #7

  • 7 Активист на БКП

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бачо Киро":

    Мама направи ли кюфтетата за ,, празничната,, трапеза?А ти удари ли 40-така? Е ,млад си още! До 50 ще се махнеш от гарцониерката...
  • 8 Божинката

    2 1 Отговор
    Не само ще играя в серия А! Най-хубавото сега започва! Ще играя до 52, ще взема 8 пъти златния чепика, ще взема 6 шампионски лиги, ще стана европейски и световен шампион с България, и накрая като окача цървулите, ще облека костюма, и ще оправя България и футбола и! На връх Ботев ще ми направите паметник, и там ще гори вечния огън, признак на непоколебимия борец и спортист!