Last news in Fakti

7 Юни, 2020 16:52 2 318 3

Антъни Джошуа протестира контузен

  • антъни джошуа-
  • протест-
  • контузия

Съперникът на Кобрата има проблем с едно от колената си

Антъни Джошуа протестира контузен - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Съперникът на Кубрат Пулев Антъни Джошуа е носел бинт на коляното като "предпазна мярка", докато участва в похода „Black Lives Matter“ в родния си град Уотфорд в събота, съобщи АФП.

Джошуа е почувствал "лека внезапна болка" в лявото си коляно по време на тренировка по-рано тази седмица. След това той беше забелязан на патерици и на скутер, докато участва в демонстрациите, обхванали целия свят след убийството на афроамериканеца Джордж Флойд,

Новината уплаши някои от феновете на британския боксьор, което наложи говорителят му да внесе яснота, за да ги успокои: "Антъни почувства леко потрепване в коляното си, докато тренира", заяви той.

"Превръзката е предпазна мярка по съвет на лекар. Тя ще бъде допълнително проверена от лекарите му, но няма причина за безпокойство'', добави говорителят.

Световният шампион трябваше да защити титлите си срещу Кубрат Пулев на 20 юни, но двубоят беше отложен заради пандемията от коронавирус, като все още няма официална дата за провеждането на така чакания от хиляди българи двубой.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЕАЛИСТ

    5 2 Отговор
    Британецът Антъни Джошуа е с майка нигерийка и баща от смесен нигерийско-ирландски брак. Роден е в Англия, но прекарва детството си в Нигерия. След развод на родителите си, се връща в Англия на 12 години. Та това е съперникът на нашето българско момче Кубрат Пулев.

    Коментиран от #2

  • 2 синга манга

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "РЕАЛИСТ":

    на балгарското момче от маалата
  • 3 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    6 1 Отговор
    Сега е момента Кобра, атака!!!