Last news in Fakti

7 Юни, 2020 18:40 2 461 7

Макгрегър на сбогуване: Предлагат ми тъпи битки, вече не ми пука!

  • конър макгрегър-
  • ufc-
  • отказване

Ирландецът очевидно е много разочарован

Макгрегър на сбогуване: Предлагат ми тъпи битки, вече не ми пука! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Ирландската суперзвезда Конър Макгрегър разбуни духовете с изказването, че се отказва. Бившият двоен шампион на UFC го направи в социалната мрежа Twitter без да дава много подробности, затова беше потърсен от ESPN за коментар, предава boec.bg.

„Играта вече не ме радва толкова“, започна Конър. „Цялото това чакане. Нищо не се случва. Преминавам през възможните си противници и няма нищо, което да ме развълнува'', допълни той.

„Искат да направят Хабиб Нурмагомедов – Джъстин Гейджи през септември. След това пак ще стане нещо и продължаваме с отлаганията и бавенето. Имах план и метод за всичко тази година, но някак винаги успяват да объркат нещата с битките. Трябваше да ме пуснат срещу Джъстин за временната титла, но вече никой мач няма смисъл'', аргументира се ирландецът.

На 31 години Макгрегър се чувства отегчен от смесените боеве.

„Скучно е. Гледах предишното събитие, изгледах UFC 250 също. Вече не съм толкова ентусиазиран от играта. Не знам дали е заради липсата на публика или просто вече не го чувствам'', каза още Макгрегър.

„Имах свой план за действие, но постоянно ми сменят килограмите и съперниците, в устата на всички хора съм. Предлагат ми тъпи битки. Не ми пука – приключих“, категоричен бе скандалният боец.

„Ако се бия с Андерсон Силва, ще го победя и веднага ще завалят коментарите тип „изчака го да мине зенита си, той вече е стар“. Не било интересна битка. Отнеха ми радостта от играта, всички разбирачи да си коментират. Приключих“, завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кокорчо🙄

    8 5 Отговор
    То на алкохилик какво да му пука
  • 2 0808

    7 6 Отговор
    ... пий си от твоето прехвалено уиски, дето възрастният човек в бара ти отказа да пие..
  • 3 Шопо

    13 4 Отговор
    Нурмагомедов го направи на пастет тоя,как няма да се откаже...

    Коментиран от #4

  • 4 Бик

    8 9 Отговор

    До коментар #3 от "Шопо":

    Ако не млъкнеш аз ще те направя на пастет. Кво ми го хвалил тоя мюсолманин?
  • 5 ММА

    5 5 Отговор
    Не харесвам нито Нурмагомедов нито пък този прехваления Конър Макгрегър. Как няма да се откаже този последния след като го спукаха от бой и то няколко пъти. не знаеше на кой свят е "великия" боец. Аре да си върви там на онзи мъгливия и дъждовен остров където слънце никога не грее и там да се прави на велик. Светът го видя колко е мек.
  • 6 Именно

    4 0 Отговор
    ами умните като ги загуби ...
  • 7 Ооо

    2 0 Отговор
    Пукай си вискито щото Хабиб те унищожи на ринга и неще да се бие повече с тебе за да не ти прави излишна реклама.