Last news in Fakti

10 Юни, 2020 09:51 1 743 0

Лудогорец с огромна конкуренция за нападател

  • лудогорец-
  • нападател-
  • олимпик марсилия-
  • футбол-
  • трансфер

Във Франция съобщават, че ръководствата на „орлите“ и Сент Етиен са в добри отношения, след като в Разград заигра Жоржиньо, за когото бяха платени около 850 000 евро

Лудогорец с огромна конкуренция за нападател - 1
Снимка: БГНЕС

Преди около месец се появи информацията, че Лудогорец се интересува от нападателя на Сент Етиен Вагнер Диаш. Във Франция продължават да твърдят, че разградчани са се свързали с ръководството на френския тим, но на пътя им застават няколко местни клуба, както и такива от чужбина.

„Орлите“ ще срещнат голяма конкуренция, в лицето на гранда Олимпик Марсилия, както и на Метц, Страсбург, Ним, Брест и Ланс. Националът на Кабо Верде игра като преотстъпен в Нанси и нисичкият нападател успя да реализира 7 попадения в 15 мача за тима, преди да избухне пандемията от коронавирус. Това веднага доведе и до интерес от страна на редица местни тимове, както и на българския шампион Лудогорец.

Във Франция съобщават, че ръководствата на „орлите“ и Сент Етиен са в добри отношения, след като в Разград заигра Жоржиньо, за когото бяха платени около 850 000 евро. Очаква се скоро Лудогорец да изпрати конкретна оферта на Вагнер Диаш.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА