Last news in Fakti

10 Юни, 2020 14:42 1 178 1

Берлускони: Не е лесно хора като мен и Галиани да бъдат заменени

  • монца-
  • силвио берлускони-
  • милан-
  • адриано галиани-
  • футбол

Ще бъде интересно, ако Монца и Милан се срещат, тогава сърцето ми наистина ще страда

Берлускони: Не е лесно хора като мен и Галиани да бъдат заменени - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Монца Силвио Берлускони продължава с медийните изяви. След като вчера той изрази своята радост от промоцията на тима си в Серия Б, сега коментира темата с представянето на Милан. Босът даде още веднъж да се разбере, че Монца е сериозен проект и отборът ще търси задължително изкачване в Серия А.

„Милан определено има нужда от промени. Когато аз и Адриано Галиани бяхме там, нещата вървяха. Ние работихме заедно, но сега и двамата сме в Монца. Не съм празнувал по кой знае какъв начин влизането ни в серия Б, просто вдигнах наздравица с дъщеря ми и се поздравихме. Не е лесно хора като мен и Адриано да бъдат заменени. Едва ли собствениците на Милан знаят всичко за футболистите, а аз знаех всичко за тях. Едно от най-важните неща е да водиш диалог, да разговаряш с момчетата. Ние в Милан правихме точно това, сега вършим същото и в Монца. Знаете ли, че играчите ме приемат като брат и ми споделят всичко? А аз не правя нищо по-специално, просто разговаряме като хора и постоянно им напомням за високите цели, които гоним. В Милан трябва да намерят правилните футболисти и точните хора, а не на последно място и подходящия треньор. Ще бъде интересно, ако Монца и Милан се срещат. Тогава сърцето ми наистина ще страда, защото ще съм раздвоен. Много обичам Милан, но определено обикнах и Монца. Ние гоним Серия А и ще опитаме да изградим силен отбор, който с класни попълнения веднага да атакува елита на Италия“, заяви бившият италиански премиер.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ухан

    1 1 Отговор
    Много големи уши, брат.