Last news in Fakti

11 Юни, 2020 16:50 2 242 4

Мохамед Салах трогна мнозина със страхотен жест

  • мохамед салах-
  • футбол-
  • ливърпул

Салах реши да плати горивото на всички хора на бензиностанция в Ливърпул

Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах отново влезе в новините с прекрасна постъпка. Египетският национал често се включва в благотворителни кампании и помага за различни каузи, но този път реши да покаже добротата си съвсем спонтанно.

Салах реши да плати горивото на всички хора на бензиностанция в Ливърпул. Футболистът на Ливърпул зареждал своята кола, когато бил забелязан от останалите хора, които в този момент били наоколо.

На снимката, която се появи в интернет, се вижда, че Салах е изцяло в екипировка на Ливърпул и поздравява човека, който е заснел кадъра.  


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    3 14 Отговор
    Кое му е страхотното? Всички хора, които са били на бензиностанцията в момента, са имали пари да си платят горивото и това не са били последните им пари. Не е като да е помогнал на човек в нужда, а просто се е направил на тузар, да си почеше егото и да се изфука с това. Щеше да е страхотно, ако се беше очовечил, зарязвайки исляма...
  • 2 ФК,,Цола Джирос Динамо Лаффчис Раев,,20

    4 0 Отговор
    Пичага !!!
  • 3 един от многото

    1 3 Отговор
    Бълха го ухапала!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.