Last news in Fakti

11 Юни, 2020 17:46 2 532 4

Ето кой ще води Левски до края на сезона

  • георги тодоров-
  • левски-
  • футбол

Припомняме, че преди години именно Тодоров класира "сините" за Лига Европа

Ето кой ще води Левски до края на сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Днешната тренировка на Левски няма да бъде водена от Петър Хубчев. Очаква се бившият бранител да се раздели със "сините" в най-скоро време. Временно със заниманията на отбора ще се заеме Георги Тодоров, който е отлично запознат с обстановката на "Герена". 

Припомняме, че преди години именно Тодоров класира "сините" за Лига Европа, довършвайки сезона след раздялата с Георги Дерменджиев. Димитър Телкийски и Тодор Симов ще бъдат в щаба на временния наставник.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    9 8 Отговор
    абе до кога ше ни занимавате с тоя левски ?
  • 2 vhv

    3 4 Отговор
    Ок, Левски си е "добре" - стига!!!
  • 3 Хубчев

    8 0 Отговор
    - Уволниха ме!
    - И това е повод за радост?
    - Останалите ги арестуваха...
  • 4 Никъде

    0 0 Отговор
    По света няма такова чудо, след два незадоволени мача хайде аут. Като няма финансов ресурс как ще дойдат добри резултати. Няма как да стане, не се хаби, други да ги боли главата.