Last news in Fakti

12 Юни, 2020 16:37 2 682 0

Първо във ФАКТИ: Балчик фалира, уведомиха футболистите с SMS

  • черноморец балчик-
  • футбол-
  • втора лига

В съобщението се казвало, че тимът се разпуска и няма да продължи участието си във Втора лига

Първо във ФАКТИ: Балчик фалира, уведомиха футболистите с SMS - 1

 

Футболният клуб Черноморец (Балчик) фалира, научи ФАКТИ. Това стана ясно, след като ръководството е информирало треньора и футболистите с SMS. В съобщението се казвало, че тимът се разпуска и няма да продължи участието си във Втора лига. Евентуално имало вариант за Трета лига, но при всички положения договорите на футболистите ще се анулират.

Припомняме, че по време на пандемията от коронавирус също се заговори за фалит на футболния клуб, но малко след това треньорът Георги Иванов – Геша успокои футболната общественост в града, че въпреки финансовите трудности, отборът ще продължи участието си в професионалния футбол.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА