Last news in Fakti

14 Юни, 2020 17:46 1 299 1

От ПСЖ: Неймар и Мбапе остават наши футболисти!

  • мбапе-
  • неймар-
  • договори-
  • оставане-
  • леонардо-
  • псж

Спортният директор на френския шампион Леонардо заяви, че дуото няма да напусне скоро отбора

От ПСЖ: Неймар и Мбапе остават наши футболисти! - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на френския шампион Пари Сен Жермен Леонардо заяви, че нападателите Неймар и Килиан Мбапе вероятно няма да напуснат отбора в близко бъдеще. Вчера той потвърди, че капитанът Тиаго Силва и нападателят Единсон Кавани ще си тръгнат от клуба това лято. Парижани ще бъдат напуснати и от крайните бранители Тома Мюние и Левин Курзава, чиито договори изтичат и няма да бъдат удължавани.

"Нищо не предполага, че Мбапе и Неймар ще напуснат ПСЖ през лятото - заяви Леонардо. - Договорите им са за още две години, ще видим как е най-добре да продължим в бъдеще. Мбапе е бъдещето на тима. Би било идеално да подновим договора с него. Всички го искат. Мбапе вече е един от петте най-добри играчи в света. Меси е на 32 години, Роналдо - на 35, а Неймар и Мбапе са съответно на 28 и 21. Те огромно предимство за нас и ще намерим начин да продължим да работим заедно".

Относно преминаването на Неймар в Барселона той коментира: "Повече не сме обсъждали този въпрос. Той е щастлив тук, имаше добър сезон, харесва отбора".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 драгият зрител

    2 1 Отговор
    Аз от футбол нищо не разбирам. Но като гледам си задавам въпроса - накъде отива този свят.