Last news in Fakti

15 Юни, 2020 10:25 1 402 1

Определиха мача между Кобрата и Фюри като фалшива новина

  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • боб аръм-
  • тайсън фюри

88-годишният агент, който държи правата на Кобрата и Краля на циганите, отрече да има подписан договор между двамата световни шампиони

Определиха мача между Кобрата и Фюри като фалшива новина - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният промоутър на Кубрат Пулев - Боб Аръм, обяви новината за договорка между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри за мач помежду им догодина като фалшива новина. 88-годишният агент, който държи правата на Кобрата и Краля на циганите, отрече да има подписан договор между двамата световни шампиони. Вместо това, американецът за пореден път даде да се разбере, че Пулев ще нокаутира носителя на поясите на WBA, WBO, IBF и IBO, когато двамата се срещнат.

“Никога не съм гледал на тази новина като на реална, а по-скоро фалшива. Джошуа има мач преди това - срещу моя човек Кубрат Пулев, който е много корав българин. А Тайсън ще направи трети двубой с Уайлдър, който също не е лесен мач. Така че първо да минат тези срещи и после може да говорим за договори или за каквото и да е. Не разбирам как Джошуа може да се счита за сигурен за двубой с Фюри, предвид, че неговата брадичка е стъклена. Той ще бъде нокаутиран от Пулев, на база това, което видях от мачовете му с Анди Руис. Дали Джошуа е слаб? Не, в никакъв случай. Но Руис не можа да нокаутира когото и да е, а го направи срещу него. Това означава, че брадичката на Антъни е стъклена и Кубрат ще докаже твърдението ми”, отсече Аръм.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво Андонов

    3 1 Отговор
    Джошуа със сигурност ще има проблем с нашия.