Last news in Fakti

15 Юни, 2020 12:59 1 250 0

Ла Лига следи ситуацията с феновете по стадионите в българския футбол

  • ла лига-
  • футбол-
  • фенове

Възобновяването на турнирите в Европа е добрата новина

Ла Лига следи ситуацията с феновете по стадионите в българския футбол - 1
Снимка: БГНЕС

Испанската Ла Лига следи ситуацията с феновете по стадионите в българския футбол. В мониторинга за възобновяване на мачовете пред публика попадат и други страни от Източна Европа, както и Русия.

"Решението на Руската футболна федерация за допускането на фенове на стадионите е доста смело. Виждам, че и в други държави в Източна Европа бяха допуснати фенове и то по-голям процент. Ла Лига ще следи изкъсо това, което се случва в тези държави, за да направим допълнителна преценка как да действаме в Испания", каза представителят на испанското първенство за Русия и Източна Европа Даниел Сереидо.

"Възобновяването на турнирите в Европа е добрата новина. Загубите, които очаквахме да понесем, предвид невъзможността да завършим първенството, бяха близо милиард евро. За щастие с рестарта на шампионата може да намалим тези щети", допълни Сереидо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА