Last news in Fakti

19 Юни, 2020 09:05 1 441 2

Шеф в ЦСКА: Мачът с Левски е решаващ за треньора и отбора

  • цска-
  • кристиано джарета-
  • футбол-
  • левски

Целта на всички в отбора е да бием Левски и да спечелим Купата на България

Шеф в ЦСКА: Мачът с Левски е решаващ за треньора и отбора - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на столичния ЦСКА Кристиано Джарета коментира предстоящото дерби с Левски в събота. Той заяви, че сблъсъкът е важен за целите на „червените“. Той го определи и като решаващо за треньора Милош Крушчич.

"Целта на всички в отбора е да бием Левски и да спечелим Купата на България", каза италианецът.

"Дано да стане хубав мач, спектакъл за хората, а резултатът ще е отражение на показаното на терена. В ЦСКА искаме да има страхотно настроение по трибуните и да успеем. Мачът е от решаващо значение за играчите, за треньора. От него можем да спечелим много", коментира още Джарета пред "Меридиан Мач".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    4 0 Отговор
    Само си забравил,че за Левски е още по важен мача и искат да спечелят с цел да се стабилизира клуба,от колкото вашата цел за треньора ви...
  • 2 ЛЕВСКИ 1914

    6 3 Отговор
    Само че май забравихте какво стана на 09 09 2016 г. а г- н Борисов Цска ФАЛИРА това за което пишете е ЦСКА - СОФИЯ