Last news in Fakti

19 Юни, 2020 13:32 1 074 2

ЦСКА със сигнал за фалшификация на билети за Вечното дерби

  • цска-
  • левски-
  • футбол

Това ги навело на мисълта, че вероятно са включени цветните принтери

ЦСКА със сигнал за фалшификация на билети за Вечното дерби - 1
Снимка: БГНЕС

От ЦСКА са подали сигнал за фалшификация на билети за вечното дерби в събота. "Червените" се усъмнили, след като продажбите на пропуските от страна на Левски били много малки.

Това ги навело на мисълта, че вероятно са включени цветните принтери. ЦСКА е домакин на мача и приходите от него остават в Борисовата градина, което е вбесило привържениците на Левски.

В предния двубой пък имаше бойкот от страна на феновете на ЦСКА, за да не могат да влязат парите в касата на "сините".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е.гати пропагандата

    1 1 Отговор
    Само нагнетяват напрежение. Очаквайте проблеми от страна на проверяващите на входовете. Мисля че ще бавят нарочно. Пазете се от провокация и само Левски
  • 2 Иванчо

    0 0 Отговор
    Аха. Значи, когато те не ходиха есента на мача, нямаше пробем, ама сега когато няма публика за техния "домакински" мач, било заради фалшиви билети. Жалка история....