Last news in Fakti

20 Юни, 2020 09:10 1 917 0

Лудогорец с опит да продаде нападател

  • якуб шверчок-
  • футбол-
  • лудогорец

Договорът на тарана с разградчани е до лятото на 2021 година

Лудогорец с опит да продаде нападател - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец ще се опита да продаде нападателя Якуб Шверчок през лятото, пише "Тема спорт". Полякът не попада в плановете на треньор Павел Върба.

Договорът на тарана с разградчани е до лятото на 2021 година. През зимата интерес към Куба имаше от страна на Легия (Варшава), но до трансфер не се стигна. Още тогава голмайсторът не бе сред любимците на чешкия специалист. 

Върба е останал крайно разочарован от представянето на Шверчок при равенството 1:1 с Арда. В последния двубой, при победата с 2:1 над Ботев (Пловдив), той дори не попадна в групата. Като централен нападател започна Марселиньо, а Клаудиу Кешеру остана не пейката. 

Още при идването си през зимата Павел Върба е настоял пред ръководството за привличането на нов нападател. По време на пандемията" орлите" удължиха договора на Кешерю за още един сезон. 

През настоящия сезон Шверчок има 20 мача и 6 гола за Лудогорец в Първа лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА