20 Юни, 2020 20:03 994 0

Леванте прати Еспаньол отново на дъното (ВИДЕО)

  • еспаньол-
  • леванте-
  • футбол-
  • ла лига

След три поредни равенства тимът на Пако Лопес стигна до трите точки след успех с 3:1

Леванте прати Еспаньол отново на дъното (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Леванте записа четвърти пореден мач без загуба в Ла Лига. След три поредни равенства тимът на Пако Лопес стигна до трите точки след успех с 3:1 при гостуването на Еспаньол. На полувремето резултатът бе равен, но попадения на Барди и автогол на Педроса донесоха трите точки на гостите.

Резултатът върна Еспаньол на дъното на класирането. Това е първа загуба за тима след подновяването на първенството, което започна положително след победа и равенство и надежди за оцеляване.

Леванте имаше предимство през цялата среща, като съперникът го затрудни в период от 10 минути през второто полувреме. Началото на двубоя закъсня поради проблеми със системата ВАР. След първия съдийски сигнал двата отбора започнаха на високо темпо.

Гостите започнаха по-силно и Борха Майорал се възползва от заспалата защита на Еспаньол, като откри резултата в 14-ата минута. Давид Лопес успя да изравни от заучено положение преди да е изминал половин час игра, но домакините можеха да губят и на почивката. Попадение на Майорал бе отменено поради засада на Мелеро.

След почивката Еспаньол имаше своя най-добър период, но той не доведе до гол. Леванте чакаше своя момент на контраатаки и в 66-ата минута Барди направи резултата 1:2. Вратарят на домакините Диего Лопес направи няколко добри спасявания, но малко преди края за трети път му се наложи да вади топката от мрежата си, след като тя се отклони в съотборника му Педроса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА