Last news in Fakti

20 Юни, 2020 20:54 1 629 1

ЦСКА 1948 разби Септември (Симитли) с 4:1

  • цска 1948-
  • футбол-
  • септември симитли-
  • контрола

Тимът на Бала, който се готви на лагер в базата на националния отбор, надигра категорично противника в Бояна

ЦСКА 1948 разби Септември (Симитли) с 4:1 - 1
Снимка: Facebook

Новакът на efbet Лига ЦСКА 1948 разби с 4:1 Септември (Симитли) във втората си контрола под ръководството на Красимир Балъков. Тимът на Бала, който се готви на лагер в базата на националния отбор, надигра категорично противника в Бояна.

Още в самото начало Ангел Бастунов се възползва от разбъркване в наказателното поле на противника след центриране от корнер. Голмайсторът на гостите Борислав Хазуров обаче с хубав диагонален изстрел възстанови равенството в 15-ата минута. Още преди почивката "червените" имаха нов гол преднина. Този път автор на попадението беше Симеон Петров, който беше точен с глава, след като бе оставен непокрит на два метра от вратата.

През втората част талантливият Ивайло Климентов с красиво изпълнение с глава вкара за 3:1, а Васил Шопов с удар извън границата на наказателното поле оформи крайното 4:1.

Това бе втори пореден успех за Бала и момчетата му, които победиха с 2:0 Беласица (Петрич) в неофициалния дебют на легендата.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 червен

    0 0 Отговор
    Да му мисли Левски - Подуяне