Last news in Fakti

21 Юни, 2020 12:28 1 529 1

Барселона избира измежду Лаутаро Мартинес и Неймар

  • неймар-
  • лаутаро мартинес-
  • барселона-
  • интер-
  • псж-
  • футбол

Барселона има 10 дни, за да привлече Миралем Пянич и Матия Де Шилио от Ювентус

Барселона избира измежду Лаутаро Мартинес и Неймар - 1

Барселона ще подпише само с една звезда, пише “Спорт” на днешната си първа страница. Става въпрос за някой измежду Лаутаро Мартинес от Интер и Неймар от Пари Сен Жермен. Според изданието трансферният бюджет на клуба ще стигне само за привличането на единия от двамата през това лято.

Аржентинецът се смяташе за сигурно ново попълнение, след като отдавна договори личните си условия. Трудните преговори с “нерадзурите” обаче могат да накарат каталунците да приоритизират покупката на бившия си играч, който си тръгна със скандал през лятото на 2017 година. На “Камп Ноу” осъзнават, че разговорите с парижани също ще са много тежки. Вестникът допълва, че Кике Сетиен и целият спортно-технически отдел предпочитат централен нападател, какъвто е Лаутаро, но бразилецът има почитатели сред клубното ръководство.

Междувременно, “Спорт” също така пише, че Барселона има 10 дни, за да привлече Миралем Пянич и Матия Де Шилио от Ювентус. Причината е, че ако техните трансфери бъдат завършени до края на юни, те ще бъдат записани в настоящата финансова година на клуба. “Бианконерите” пък продължават да настояват в обратната посока да поеме халфът Артур.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЯнБе ТурбоПиян

    6 0 Отговор
    То е ясно... Лаутаро е човекът... успех!